Home / ZANIMLJIVOSTI / Zastrašujući snimak: Pogledajte Beograđanina koji juri 200 km/h kroz grad, na crveno prolazi kao od šale (VIDEO)

Zastrašujući snimak: Pogledajte Beograđanina koji juri 200 km/h kroz grad, na crveno prolazi kao od šale (VIDEO)

brzinometar

Jedan Beograđanin provozao je dopisnike nemačkog “Dojče velea” beogradskim ulicama i tom prilikom napravio mali milion prekršaja pri vožnji od 200 kilometara na sat, bez zaustavljanja na crveno…

Za čak četiri sata ovakve vožnje Beograđanin stiže do Podgorice. Ovakva vožnja u Srbiji se smatra nasilničkom, a u Nemačkoj kartom za doživotnu robiju.

Ovakvo ponašanje u saobraćaju aposlutno je bezobzirno prema tuđim životima kažu u Komitetu za bezbednost saobraćaja.

– Ovaj vozač treba da bude srećan ako ga zaustavi policija, a ne pešak, bandera ili kamion – rekao je Damir Okanovića iz Komiteta za bezbednost u saobraćaju, prenosi Blic.

Upravo tim povodom je i napravljen prilog. Nedavno je u Berlinu jedan penzioner poginuo jer su dvojica mladića jurcala automobilima po glavnom bulevaru. Osuđeni su na doživotni zatvor – zbog ubistva s predumišljajem.

U Srbiji zakon takvo ponašanje poznaje samo kao “nasilničku vožnju”, a maksimalna kazna je 60 dana zatvora i oduzimanje vozačke dozvole na svega devet meseci.

Pogledajte kako je izgledala ova vožnja:


(Blic)

Check Also

ZNACI IZ PROŠLOG ŽIVOTA: DA LI VAM SE DESILO DA UPOZNATE NEKOG SA KIM SE ISTOG TRENUTKA POVEŽETE..

Da li vam se desilo da upoznate nekog sa kim se istog trenutka povežete ili …