Home / AKTUELNO / Američki kongresmen koji se jedini protivio bombardovanju SRJ tvrdi: STIŽE KATASTROFA! (VIDEO)

Američki kongresmen koji se jedini protivio bombardovanju SRJ tvrdi: STIŽE KATASTROFA! (VIDEO)

Republicans Debate

Ron Pol, nekadašnji američki kongresmen i predsednički kandidat, izjavio je kako će se svet ubrzo suočiti sa novom finansijskom katastrofom, koju ni Donald Tramp ni Vladimir Putin neće moći da zaustave.

– Iako po svim parametrima deluje da Donald Tramp pokušava da ojača našu ekonomiju i stvori milione radnih mesta, veliki ciklus nadolazeće finansijske krize je uveliko u toku, i on se ne može zaustaviti tek tako. Doskorašnja politika Federalnih rezervi dovela je Ameriku na prag kolapsa.

Iako su centralne banke veoma kreativne u izbegavanju katastrofe, neće to moći da rade još dugo – izjavio je Ron Pol u intervjuu za „Zero Hedge“.

Ron Pol svoju teoriju bazira na „činjenici da su Federalne rezerve tokom krize 2008. i 2009. odštampale trilione dolara bez pokrića“, kojom su tada spasile Ameriku, ali istovremeno utabale put za novu krizu svega deceniju kasnije.

– Ekonomska apokalipsa nam je pred vratima, i niko ne može da je zaustavi.

Što je najgore od svega, za tu katastrofu biće optužen Donald Tramp, iako su uslovi za nju stvoreni daleko pre njegovog političkog angažmana. Baš kao što su svi krivili nedužnog Obamu 2009.

Katastrofa će se desiti u naredne dve godine, a čak ni Donald Tramp ni Vladimir Putin ne mogu da spreče novu krizu – istakao je Pol.

Nekadašnji kongresmen iz Teksasa, čiji je sin Rand bio jedan od republikanaca koji se ove godine borio za predsedničku nominaciju, izjavio je da Donald Tramp ide u pravom smeru kada su u pitanju interesi Amerike.

Pogledajte video:


(Blic.rs/Srbija javlja)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …