Home / AKTUELNO / Bosanka rodila 12 dece, pa pucala sebi u stomak: Izjava muža nakon njene smrti sve je šokirala

Bosanka rodila 12 dece, pa pucala sebi u stomak: Izjava muža nakon njene smrti sve je šokirala

500
Sarajevska policija istražuje okolnosti pod kojima je došlo do smrti Nedžade Seferović (42) iz ilidžanskog naselja Blažuj, koja je jutros u Domu zdravlja na Ilidži podlegla povredama koje je zadobila kad joj je pucano u stomak.

Kako su ispričali svedoci koje je “Faktor” zatekao u ulici Mratnjevače, gde se jutros rano sve odigralo, Nedžada je počinila samoubistvo pucavši sebi u stomak iz pištolja, koji je vlasništvo njenog supruga Sabahudina, a za koji je navodno imao dozvolu.

Njega su zatekli nedaleko od mesta gde se, navodno, ubila njegova supruga, sa kojom je, kako je sam kazao imao 12 dece.

– Ustali smo jutros kao i svako jutro, sve je bilo normalno. Ona je otišla da donese drva, da naloži vatru, da ugreje vodu da se možemo umiti, jer nam bojler ne radi. Izašla je iz kuće i nije se vraćala. Onda smo čuli kako je puklo tri, četiri puta.

Deca su sva istrčala da vide šta se dogodila, ja sam poslednji tamo došao – priča potreseni Sabahudin.

On je, kako kaže, videvši suprugu kako leži u krvi odmah pozvao policiju da javi šta je bilo i pitao da li sme on, bez čekanja Hitne pomoći, prevesti ženu u bolnicu.

– Ne znam ni šta su mi rekli. Ja sam je s decom odmah ubacio u auto i povezao prema bolnici, još je davala znakove života. Kad smo stigli u ambulantu na Ilidžu kazali su nam da joj nema spasa – kaže nam Sabahudin.

Kako kaže, pretpostavlja da se njegova supruga na taj korak odlučila zbog ljubomore. Njegova izjava je sve šokirala:

– Bila je strašno ljubomorna. Tu dole sam imao jednu švalerku, i eto sad šta se desilo – govori, odmahujući rukama.

Policija je za vreme boravka ekipe Faktora još osiguravala mesto u blizini kuće, gde se sve odigralo. U međuvremenu su policajci obavili razgovore sa svedocima ovog događaja, piše Faktor.

Na mesto događaja stigla je i dežurna kantonalna tužiteljka, koja rukovodi uviđajem, a nakon što budu prikupljeni svi tragovi i dokazi, moći će se izjasniti da li se u ovom slučaju zaista radi o samoubistvu ili je u pitanju nešto drugo.

Kako Faktor saznaje, veštak sudske medicine Nermin Sarajlić obavio je pregled tela, ali će najvjerovatnije biti zatražena i obdukcija, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti nesrećne žene. Istraga je u toku.

(Telegraf.rs / Faktor.ba)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …