Home / AKTUELNO / DOKAZ DA JE ZORANOV OTAC SVE VREME LAGAO: Pogledajte šta je uživo u emisiji pričao o Jeleninoj prevari.. (VIDEO)

DOKAZ DA JE ZORANOV OTAC SVE VREME LAGAO: Pogledajte šta je uživo u emisiji pričao o Jeleninoj prevari.. (VIDEO)

500

Vladimir Marjanović, svekar monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović posle hapšenja sina Zorana, osumnjičenog za Jelenino ubistvo, potpuno je promenio svoj iskaz. Pre godinu i po dana on je imao samo najlepše reči za snaju Jelenu.

Vladimir je u maju 2016. godin govorio kako je strašno što je njegov sin u pritvoru, jer su Jelena i on bili kao nokat i meso.

“Veoma su se voleli. Bili su kao nokat i meso. Ja ne znam kako će on živeti sa ovim i bez nje”, rekao je pre godinu i po dana Vladimir Marjanović ispred policijske stanice novinarima, kada je njegov sin zadržan u pritvoru 48 sati.

Takođe je pričao da Jelena nije varala njegovog sina i da je bila anđeo.

“Dve stvari vezane za Jecu su me najviše zabolele. Kad su rekli da se švaleriše. Jeca nije stizala ni u kući oko deteta, studio pevanje. I da sam ja rekao kako je ona seljančura, kako nije svetica.. strašne stvari.

Mogu da mi kažu šta hoće, da me uvrede, ja nemam odbranu”, pričao je Vladimir u maju 2016. godine. Takođe je rekao da su se Jelena i Zoran odlično slagali i da su imali divan brak, što možete videti u nastavku:

Međutim, godinu i po dana kasnije, posle hapšenja nejgovig sina koji je osumnjičeno za ubistvo svoje supruge Jelene, njegov otac Vladimir potpuno je promenio iskaz, i izgovorio strašne reči o svojoj monstruozno ubijenoj snahi Jeleni.

Verovatno je sve ovo u cilju odbrane svog sina promenio priču.

“Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio.

Molim vas pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio”, rekao je otac Zorana Marjanovića, Vladimir.

Zoran Marjanović se sumnjiči za ubistvo supruge, pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji.

Oni podsećaju da je samo nekoliko dana posle svirepog ubistva pevačice, čije je telo pronađeno u kanalu u Crvenki kod Borče 3. aprila prošle godine, policija pronašla tragove hemikalija po celoj kući.

Check Also

STIGLA NOVA VEST O AUSTRALIJAN OPENU KOJA ĆE PROMENITI SVE U NOVAKOVOJ KARIJERI!

Na pomolu je veliki preokret u odnosu Australijan opena i pandemije u susret gren slemu …