Home / AKTUELNO / Doktorka JOVANA STOJKOVIĆ ŠOKIRALA JAVNOST U SRBIJI: „Nećemo dozvoliti prisilno vakcinisanje dece“

Doktorka JOVANA STOJKOVIĆ ŠOKIRALA JAVNOST U SRBIJI: „Nećemo dozvoliti prisilno vakcinisanje dece“

jovana stojkovic

Okupacija naše države dostiže neslućene razmere! Pored državne otimačine i rasprodaje, bezalternativnog srljanja u ambis zvani Evropska unija, usklađivanja naših zakona sa nadnacionalnim institucijama po svaku cenu, a protiv volje većinskog stanovništva u Srbiji, kolonijalna uprava i agenti multinacionalnih korporacija u belom vrše nedopustivu uzurpaciju roditeljskih prava u Srbiji!

Preko svojih medijskih kerbera svakodnevno se vrši ponižavanje roditelja koji odbijaju vakcinaciju svoje dece uz zulumćarske pretnje oduzimanjem dece. Istovremeno, informisanim i mislećim roditeljima ne daje se nijedan smislen i artikulisan odgovor povodom ove kontraverzne medicinske intervencije koja postaje bezalternativna.

Dok su širom Evrope, aktuelno u Italiji i Poljskoj, milioni ljudi na ulicama boreći se za osnovno ljudsko pravo nepovredivosti fizičkog identiteta, koje je zagarantavno i Ustavom Republike Srbije, srpskom narodu se objašnjava da je neobrazovan, glup i zao, a deci nudi „ljudsko pravo“ izbora pola kojem će da pripadaju i seksualnog partnera.

Zagovornici i lobisti obavezne, a zapravo prisilne vakcinacije, su redom, neki čak i po sopstvenom priznanju, finansirani od strane farmaceutskih kuća ili im karijere i radna mesta direktno zavise od političke korektnosti po ovom pitanju. Sa druge strane, lekarima koji se sećaju lekarske etike,  principa informisanog pristanka i pravila  „primum non nocere” preti se oduzimanjem lekarske licence, zbog stava o nedopustivosti prisilne vakcinacije!

Slepo verovanje preporukama Svetske zdravstvene organizacije čije kampanje vakcinacije finansira Bil Gejts jednako je racionalno kao i verovanje prve pratilje na izboru za mis da Ujedinjene nacije čuvaju mir u svetu. Na stranu što te “preporuke” u Srbiji postaju obaveza.

Ako postoji narod koji je vezan za svoje potomstvo, to je srpski narod.

Ako postoji roditelj koji je spreman u svakom trenutku da žrtvuje sopstveni život za odbranu svog deteta, to je srpski roditelj.

Možda je to “majmunska” ljubav, ali Srbi nisu pokusni majmuni!

SRPSKA VERTIKALA  za slobodu izbora!

dr Jovana Stojković

predsednik Odbora za zdravlje pokreta “SRPSKA VERTIKALA”

Izvor: srpskavertikala.org

Check Also

BELORUSIJA NEĆE OSTATI PO STRANI! LUKAŠENKO POSLAO JASNU PORUKU O MOGUĆEM SUKOBU RUSIJE I UKRAJINE

ZAPADNE države su iznele tezu da Rusija ima plan da napadne Ukrajinu, saopštio je predsednik …