Home / AKTUELNO / GENERAL LAZAREVIĆ ODGOVORIO SKOTU: „ĆUTITE O JEDNOJ ISTINI“

GENERAL LAZAREVIĆ ODGOVORIO SKOTU: „ĆUTITE O JEDNOJ ISTINI“

Nikada ni za jedan zločin, ni za jedno ubistvo, ni za jednu smrt bilo koga i bilo gde nisam bio ni optužen, ni suđen ni osuđen, rekao general u penziji Vladimir Lazarević komentarišući što su pojedini mediji i strane diplomate „dočekali na nož“ to što je na Dan pobede predvodio povorku niškog „Bemrtnog puka“.

„Neka je na čast tim ljudima koji sebe zovu novinarima i redakcijama i medijima koji su objavili kao senzaciju da je navodni ratni zločinac bio na čelu povorke niškog „Besmrtnog puka“, rekao je Lazarević za „Politiku“.

On je istakao da je bio haški optuženik, kasnije i haški osuđenik, i da je prvobitno osuđen na 15 godina, a potom mu je kazna zatvora smanjena na 14 godina zbog komandne odgovornosti tokom zbivanja na Kosmetu.

„Meni je na teret stavljena odgovornost što navodno nisam, kako je obrazloženo, sprečio proterivanje albanskog stanovnistva s Kosova. To je jedina istina“, rekao je Lazarević.

Prema njegovim rečima, još je zanimljivije što su tendenciozne konstatacije medija koji su antisrpski nastrojeni, jedva dočekali pojedinci iz diplomatskih predstavništava upravo onih država koje su izvršile 1999. godine agresiju na nasu zemlju.

„Zamislite koja je to drskost da takvi diplomatski predstavnici sebi dozvole da kažu kako je sramota što sam ja bio na čelu “Besmrtnog puka“. A i dan danas, posle 20 godina ćute o jedinoj istini — da su bas njihove države izvršile najveći zločin u 20. veku, zločin nad civilnim stanovništvom našeg naroda, posto vojnički nikako nisu mogli da nas pobede i savladaju, a da za taj zločin nikada i nikome nisu pune dve decenije odgovarale“, rekao je Lazarević.

Mihailo Medenica: Na noge, Skote, kad pominješ srpskog vojnika!

Nije na čelu Besmtrnog puka u Nišu koračao „osuđeni ratni zločinac“, već srpski junak, general Vladimir Lazarević, bitango sa diplomatskim imunitetom- Kajle Skote!

General Lazarević, general Delić, a za njima hiljade junaka jednakih njima, vojnih i policijskih, onih istih koji su Vašu zversku OVK pešadiju potukli do nogu, baš kao i Vašu đavolju armadu što je krvnički tukla s prokletih visina po svemu što je hodalo, ili još nije ni prohdalo, prokletnici prokleti!!!

Da, oni su Besmrtni puk Srbije, baš kao i potomci slavnih srpskih ratnika koji su Vašem slobodarskom svetu demokratije doneli i slobodu i demokratiju, plativši je najvećom cenom- životima!

Čitava Srbija je Besmrtni puk, jer za razliku od vas zločinaca nikada nismo vodili divljačke osvajačke pohode, već oslobodilačke ratove, ginući uz i sa braćom Rusima za ideale Vama tako strane i mrske- slobodu, pravdu i plaventnilo neba!

Sreća Vaša, baš kao i nekolicine Vaših prethodnika, što službujete u koloniji podaničkih vlasti, pa Vam se može da lanete šta Vam je volja a da oni čauši iz Nemanjine 11 i ona mizerija s Andrićevog venca pognu glave i oćute, inače da je ovo država a ne tek geografski pojam uveliko biste cupkali na Aerodromu „Nikola Tesla“ čekajući let doma, tamo gde pedeset zvezdica Vašeg znamenja jesu krajputaši krvi nevinih koje ste satrli pobadajući međe onog logora čovečnošti, pravde i istine!

Na noge Skote, kad pominjete srpskog vojnika!

Na noge, nesrećniče, za svu krv stradalnika kojima svaka stopa Vaših belosvetskih krvnika odiše!

Na noge, za decu heroje na koje ste slali kasape ali deca ni koraka ustuknula nisu!

Na noge, bitango s diplomatkim imunitetom, jer Besmrtni puk Srbije je padao i vaskrsavao da biste i Vi danas imali slobodu da lajete!

Na noge, Skote, jer ako su ovi Vaši janičari zaboravili čiji su potomci- narod nije!

Na noge, jer u Srbiji ste, ponosnici u kojoj su majke zarad najsvetjih ideala i vere presvete obukle toliko crnine da se njome tri put može opasti vaš SAD!

Na noge, nesrećo, Besmrtni puk Srbije je Hristova vojska pravednička, pričešćena njegovim telom i krvlju, a ne krvlju pravednika kojom ste raskrčili svoje staze do pakla…

Mihailo Medenica

Check Also

UDARNO! SPECIJALCI ROSU SA OKLOPNJACIMA KRENULI NA SRBE? (VIDEO)

Nove jedinice tzv. ROSU krenule su večeras ka administrativnim prelazima Brnjak i Jarinje. Oklopna vozila …