Home / AKTUELNO / HAOS U AUSTRALIJI: PRAZNE POLICE U PRODAVNICAMA, ŠTRAJK KAMIONDŽIJA, IZOLACIJE ZA RADNIKE (VIDEO)

HAOS U AUSTRALIJI: PRAZNE POLICE U PRODAVNICAMA, ŠTRAJK KAMIONDŽIJA, IZOLACIJE ZA RADNIKE (VIDEO)

Australijska vlada preti isključenjem nevakcinisanih pojedinaca iz društva i predstavlja orvelovsku aplikaciju za praćenje KOVID-a.

Alarmantni video zapisi iz Australije otkrivaju brojne prazne police supermarketa, dok su hiljade radnika u distribuciji prisiljene da se izoluju u svojim domovima, a u toku je štrajk kamiondžija.

Nestašica sa robom se nastavlja i roba iz zaliha se smanjuje, a radnici u trgovini su prisiljeni na izolaciju zbog sve većih drakonskih mera koji su uvedeni zbog KOVID-a u ovoj ostrvskoj zemlji.

Kamiondžije u Australiji takođe su 1. septembra pokrenule štrajk širom zemlje u znak protesta protiv nametanja obavezne vakcinacije protiv Kovid-a i uvođenja covid-pasoša, naravno masmediji to ne prenose.

Kamiondžije su navodno blokirale svaki ulaz u Sidnej uprkos izveštajima da im je radio veza u konstantnom ometanju.

Lanci trgovinskih objekata tvrde da su nestašice posledica toga što prodavnice “rade svoj deo posla” kako bi sprečile zaposlene da rade na smanjenju širenja KOVID-a.

“Igrajući našu ulogu u zaštiti zajednice, neki od članova našeg tima trenutno su u samoizolaciji kako bi smanjili širenje Kovid-19”, rekao je Coles za Daily Mail Australia u saopštenju za javnost.

“Kao rezultat toga, osećamo smanjenu dostupnost proizvoda u radnjama i na internetu.”

Očigledno je da je australijska vlada primetila pritisak kamiondžija iako ih ne spominju po masmedijama, odustali su od pokušaja da ih prisile da prime vakcinu za ulazak u Južnu Australiju pre nekoliko dana.

Trenutno Australija i dalje sprovodi neke od najoštrijih mera zatvaranja i drakonskih mera traženja kontakata, objavljujući svoju nameru da prisile građane da se prijave vladi putem aplikacije za praćenje i prete da će nevakcinisane pojedince isključiti iz društva.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …