Home / AKTUELNO / Hapšenje: Pogledajte spektakularnu akciju srpskih specijalaca u beogradskom „Metropolu“ (VIDEO)

Hapšenje: Pogledajte spektakularnu akciju srpskih specijalaca u beogradskom „Metropolu“ (VIDEO)

Australijanac Rohan Arnold (1974) jedan od četvorice uhapšenih u spektakularnoj akciji policije u beogradskom hotelu „Metropol“ je jedan od najuspešnijih biznismena u toj zemlji.

Njega su, zajedno sa još dvojicom australijskih državljana T.V (1983) i D.K. (1969), pripadnici srpske policije uhapsili prilikom prilikom primopredaje novca u beogradskom hotelu.

Ko je Rohan Arnold – čuveni industrijalac ili kokainski bos?

Prema informacijama sa njegovog zvaničnog sajta, Arnold je rođen u Kanberi, gde se i obrazovao u sferi trgovine. Njegova karijera u proizvodnji čelika, kako se navodi na sajtu, traje već 20 godina.

Ipak, njegovo poslovanje nisu zaobišle afere, pa je 2013. godine bio na sudu jer je, navodno, prekršio australijske zakone poslovnog prava kada je ugasio jednu od svojih kompanija, pritom ostavši dužan plate radnicima.

Njegova koorporacija „ArnoldCo“ bavi se trgovinom čelika, građevinskim poslovima, uvozom i izvozom, trgovinom stokom i mesom.

Podsetimo, prilikom hapšenja kod osumnjičenih je pronađeno 638.020 evra, 11.350 australijskih dolara, 4.000 američkih dolara, 18.300 čeških kruna, 528.000 vijetnamskih donga, 9.000 japanskih jena, 2.940 kineskih juana, 2.500 tajlandskih bahta, 863 singapurska dolara, 112.000 dinara, kao i jedan pištolj.

U sklopu iste akcije uhapšen je i Libanac D.G. (1977) koji se tereti za falsifikovanje dokumenata.

Pogledajte video:

(Blic.rs)

Check Also

NIKOLA PILIĆ: NJIH NERVIRA ŠTO JE NOVAK 350 NEDELJA BROJ 1 NA SVETU- ŠTO JE PREŠAO NADALA I FEDERERA U SVIM SEGMENTIMA..

Nekadašnji trener Novaka Đokovića u mlađim danima Nikola Pilić osvrnuo se na aktuelnu situaciju u …