Home / AKTUELNO / ISTRAGA REŠILA NAJVEĆU MISTERIJU ZLOČINA U BORČI: Vladimir čuvao Janu dok je Zoran ubijao Jelenu?!

ISTRAGA REŠILA NAJVEĆU MISTERIJU ZLOČINA U BORČI: Vladimir čuvao Janu dok je Zoran ubijao Jelenu?!

marjanovic

Policija proverava da li je Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović (33), koje se, prema navodima tužilaštva, dogodilo 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči, kobnog dana pozvao svog oca Vladimira da na nasipu pričuva njegovu i Jeleninu ćerku Janu dok on ubija suprugu

Prema rečima sagovornika Alo upućenog u istragu, tužilaštvo je u naredbi za sprovođenje istrage navelo da je Zoran 2. aprila otišao na borčanski nasip sa Jelenom i Janom. Zatim da je Jelena otišla da trči, te da je istrčala do rampe, a kada je krenula nazad, on je ostavio dete, krenuo joj u susret i usmrtio je. Potom se vratio kod Jane i započeo potragu.

– Zoran Marjanović se 2. aprila 2016. u periodu od 16.49 do 17.30 odvojio od ćerke i brutalno ubio suprugu. Odsutan je bio desetak minuta, koliko mu je trebalo da ubije Jelenu. Potom se vratio do Jane i obavestio rodbinu i prijatelje o Jeleninom nestanku – piše navodno u naredbi tužilaštva.

Kako sagovornik objašnjava, policija proverava da li je Zoran zaista ostavio dete od pet godina samo na livadi bez nadzora ili je ipak pozvao nekoga da je pričuva. Prema njegovim rečima, detalji zločina se polako prikupljaju i slažu i ne isključuje se mogućnost da je Zoran pozvao svog oca da pripazi na Janu.

– Da Zoran u kritično vreme nije bio sa Janom, kako je on to tvrdio, u tužilaštvu je potvrdila i Radosava Marković, žena koja je 2. aprila na nasipu Crvenka čuvala koze. Ona je pred tužiocem rekla da je u 16.40 na livadi pored nasipa videla devojčicu i muškarca starog između 60 i 70 godina, sa dugom kosom vezanom u rep. Objasnila je da je devojčica krenula ka kozama i da joj je muškarac tada viknuo da se vrati. Ona nije bila sigurna da li je čovek oslovio devojčicu sa Jano ili Dano – podsećan sagovornik Alo i naglašava da se opis muškarca koji je dala Radosava poklapa sa Vladimirovim opisom.

Sagovornik dodaje da postoje još neke indicije koje ukazuju na to da Vladimir ima neke veze sa zločinom, zbog čega mu preti hapšenje.

– Postoji i tajni snimak policije, koji je nastao u porodičnom automobilu Marjanovića. Na tom snimku navodno se čuje kako Vladimir i njegov sin Zoran nagovaraju Vladimirovu suprugu da laže policiju za njih. Na snimku, koji je nastao nakon jednog od njihovih saslušanja u policiji, Vladimir je izgovorio rečenicu: „Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zajebali“ – kaže naš sagovornik.

Ono što bi konačno moglo da odgonetne nedoumice u vezi s tim da li je žena na nasipu zaista videla Vladimira jeste veštačenje baznih stanica.
– Nalaz veštačenja baznih stanica od 2. aprila 2016. još nije stigao u tužilaštvo. Taj nalaz bi trebalo da locira tačno mesto sa kojeg je Zoran zvao rodbinu i prijatelje, ali i gde su u tom trenutku bili ostali Marjanovići – kaže sagovornik.

 

Check Also

DR NESTOROVIĆ: “MASKE NE ŠTITE I NE TREBA DA JE NOSE ZDRAVI LJUDI”

Prof. dr Branimir Nestorović je večeras izjavio da maske ne štite ako se nose “kao …