Home / AKTUELNO / Jovanović: Klečanje Đurića pred šiptarskim separatistima, i poniženje Srbije, je posledica pogubne kosovske politike..

Jovanović: Klečanje Đurića pred šiptarskim separatistima, i poniženje Srbije, je posledica pogubne kosovske politike..

Upad  specijalnih jedinica ROSU u Kosovsku Mitrovicu i krajnje ponižavajuće hapšenje visokog službenika Vlade Srbije Marka Đurića najbolja su opomena šta srpski narod na Kosovu i Metohiji čeka u slučaju priznavanja secesije Kosova: klečanje pred šiptarskim separatistima.

Svakim danom, pa i ovom poslednjom provokacijom prištinskih vlasti, koju po nalogu iz Beograda podržavaju i održavaju poslanici tzv. Srpske liste, potvrđuje se potpuni slom kosovske politike predsednika Republike i Vlade Srbije.

Sve je očiglednije da ne postoje nikakve granice ispod kojih se srpska vlast neće saviti, kako su javno poniženog Đurića savili šiptarski teroristi u uniformama specijalnih jedinica.

Podsećamo da je predsednik Republike pre samo godinu dana izjavio da je „lično učestvovao u pregovorima i dogovorio sa Ketrin Ešton, Federikom Mogerini i predstavnicima NATO da jedinice ROSU ne mogu da uđu na sever Kosova bez dozvole lokalnog stanovništva i NATO”

Krajnje je vreme da se promeni pogubna kosovska politika koja vodi priznavanju nezavisnosti Kosova i prepuštanju srpskog naroda na milost i nemilost šiptarskim secesionistima.

(izjava Miloša Jovanovića, predsednika Demokratske stranke Srbije)

Check Also

UDARNO! KRIZNI ŠTAB TRAŽI ZATVARANJE SRBIJE NA NEKOLIKO NEDELJA- SPREMA SE POLICIJSKI ČAS!

Zamenik direktora niškog Kliničkog centra Radmilo Janković ocenio je da je jedini način da se …