Home / AKTUELNO / KONAČNO OPIPLJIV DOKAZ? Policija dobila novu dojavu koja može dovesti do Jeleninog ubice!

KONAČNO OPIPLJIV DOKAZ? Policija dobila novu dojavu koja može dovesti do Jeleninog ubice!

501Foto: Telegraf

Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pevačice Jelene, u noći pošto je pronađeno njeno telo u kanalu u Borči, iz porodične kuće izbacio je nekoliko velikih crnih kesa za đubre, punih stvari, prenosi Informer.

Zanimljivo je, piše ovaj dnevni list, kako kese nije bacio u najbliži kontejner, već ih je nosio dalje, na neku deponiju, navodi se.

Policija je na osnovu ove dojave, koju je, prema pisanju Informera, dobila od komšije Marjanovića, mogla da istraži podrobnije da li je Zoran pokušao da prikrije dokaze stravičnog zločina koji je potresao celu Srbiju.

Za kesama se i dalje intenzivno traga, jer inspektori smatraju da se u njima krije ključ razrešenja ovog misterioznog zločina kakav Srbija ne pamti dugo unazad.

Kako Informer prenosi, policija veruje da je u kesama čak i predmet kojim je Jelena ubijena.

– Neko je od komšija dojavio policiji kako je video Zorana u noći pošto su Jelenino telo pronašli, između subote, 2. aprila i nedelje 3. aprila, kako izbacuje crne kese iz kuće.

Pritom, on te kese nije bacio u obližnju kantu već ih je odneo daleko. Postavlja se pitanje – zašto bi neko u noći nestanka voljene žene izbacivao stvari iz kuće? – navodi izvor.

– Policija na sve načine pokušava da otkrije gde su kese bačene. Postoji sumnja i da su na deponiji u Vinči.

Policija veruje da se ubica nalazi u porodici, ali za sada nema nijedan dokaz kojim bi te tvrdnje potkrepila, prenosi ovaj dnevni list.

(Informer, Telegraf)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …