Home / AKTUELNO / Monstrum iz Žitišta se nije pokajao posle masakra: „NE KAJEM SE, ALI AKO SU SVI MRTVI. DA LI SU MRTVI?“ ZLATIĆ JE DANIMA PRIPREMAO MASAKR- TVRDI OTAC UBIJENE DIJANE (VIDEO)

Monstrum iz Žitišta se nije pokajao posle masakra: „NE KAJEM SE, ALI AKO SU SVI MRTVI. DA LI SU MRTVI?“ ZLATIĆ JE DANIMA PRIPREMAO MASAKR- TVRDI OTAC UBIJENE DIJANE (VIDEO)

Siniša Zlatić (38) iz Žitišta, koji je u kafiću Makijato iz puške usmrtio Dijanu Savanović i još četvoro nevinih ljudi, a ranio 22, u policiji je hladnokrvno rekao da se ne kaje za počinjen masakr.

zitiste- ubistvo- masakrFoto: Telegraf

On je, kako saznajemo od strica ubijene Dijane Savanović Zlatić, hladnokrvno pričao zašto je rešio da ubije bivšu suprugu Dijanu.

Na pitanje policije da li se kaje zbog onog što je učinio, Siniša je hladnokrvno rekao “ne”, priča Dijanin stric Draško.

– Išao je Dijanin zet u policiju. Kaže, kad su Sinišu pitali da li se kaje, da je rekao: “Ne kajem se, ali ako su svi mrtvi”. A zatim je upitao policajce: “Da li su mrtvi?”

– Ubio sam je zato sto sam ubeđen da je bila u ljubavnoj vezi sa Stevanom Jojićem. Nisam mogao to da podnesem. Kad sam je video s njim u društvu, pala mi je klapna. Napustio sam kafić. Prošao sam pored nje i pogledao je, a ona se smejala s društvom. Otišao sam kući, uzeo „kalašnjikov“ i dok sam išao prema kafiću, razmišljao sam kako ću ubiti nju i njega. Kad sam stigao, stao sam i viknuo: „Kurvo, gotovo je, bićeš samo moja i ničija više“ i ubio sam je. I nije mi žao. Onda sam njega, a onda se više ne sećam – rekao je navodno Zlatić, a prenose mediji.

– Pucao sam na kog sam stigao. Morao sam da je ubijem jer nisam mogao da živim bez nje, iako je dobro vodila računa o našem sinu, koji je sad siroče – pričao je on navodno na saslušanju u policiji, bez trunke kajanja i ne žaleći druge nedužne ljude koji su ubijeni ili ranjeni.

Otac ubijene Dijane Stevo kaže za “Telegraf” da su u automobilu Siniše Zlatića, koji je preksinoć počinio masakr u Žitištu, pronađene bombe.

Prema njegovim rečima, Sinišin tavan na kući koju sve vreme obezbeđuje policija je pun oružja.

– Čuo sam i da su mu u autu pronađene bombe. Inače, njegov tavan koji je pun oružja nikada nije svetleo, a ovih dana jeste. To znači da je spremao sve ovo i da ju je pratio – misli Dijanin otac.

On dodaje da oružje nije njegovo već Sinišinog oca, koji mu je prepisao kuću, pa je i njegovo oružje prešlo u Sinišino “vlasništvo” (iako se ono posebno prijavljuje na ostavinskoj raspravi, a u suprotnom postaje ilegalno).

Otac ubijene kaže da je čuo da se Siniša ne kaje.

– Kada mu je policija stavila lisice rekli su mu “đubre jedno, pobio si celu familiju”, a on je odgovorio “neka sam, i ako su svi mrtvi!”, navodi Dijanin otac.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …