Home / AKTUELNO / NA OVE KUKE KAČE ZATVORENIKE, PA IH DRŽE NA NJIMA 6 MESECI: Otkriven najužasniji zatvor na svetu (VIDEO)

NA OVE KUKE KAČE ZATVORENIKE, PA IH DRŽE NA NJIMA 6 MESECI: Otkriven najužasniji zatvor na svetu (VIDEO)

500
Više puta su mediji izveštavali kroz kakvu torturu prolaze zatvorenici Islamske države u Siriji i Iraku, ali ovaj put možemo i da zavirimo u zloglasne zatvore džihadista. Upozoravamo, prizor nije nimalo lep.

Ahmad Othman, jedan od bivših zatvorenika, objasnio je i pokazao kakav je bio život zarobljenika ISIS-a i šta su sve morali da istrpe dok su boravili u zatvoru koji se nalazi u sirijskom grada Manbidžu.

Snimak počinje sa malim zatvorenim prostorima u kojima su zatočenike držali zaključane 24 sata, neke čak i duže.

Ahmad je uspeo da izađe živ iz zatvora, za razliku od drugih koji su svoj život izgubili u njemu.

Zatvor u Mandžibu nekada je bio hotel, a tek nedavno grad je oslobođen od ISIS-a. Džihadisti su koristili ovaj prostor kako bi kažnjavali sve one koji su prekršili njihove drakonske zakone.

Ahmad je zatvoren zbog saradnje sa “anti-ISIS” borcima. Unutra su tuš kabine su pretvorene u samice, u kojoj je Ahmad jednom proveo 12 dana.

Na zidovima su džihadisti stavili kuke, na kojima su kačili zarobljenike. Ahmad je bio obešen tako 32 dana, dok su pojedini na njima proveli 6 meseci sve dok nisu mogli da stoje na nogama, jer se tako krv akumulira u gornji deo tela.

– Tortura je bila kao nešto što nikad nisam video u životu. Koliko god da vam objasnim, to neće biti ni dovoljno blizu – rekao je Ahmad.

Pogledajte video:

Check Also

STRAVIČNA ISPOVEST SRBINA IZ BEJRUTA: NA LIBAN JE UPRAVO BAČENA ATOMSKA BOMBA- PO SNAZI JE ODMAH POSLE HIROŠIME I NAGASAKIJA

Stravična eksplozija koja je uzdrmala ceo Liban, a osetila se čak do Kipra, desila se …