Home / AKTUELNO / Nakon što je sahranila muža, supruga Ljubiše Samardžića doživela još jedan pakao..

Nakon što je sahranila muža, supruga Ljubiše Samardžića doživela još jedan pakao..

500

Mira Samardžić, supruga pokojnog glumca i reditelja Ljubiše Samardžića, oglasila se nakon što su joj nepoznati razbojnici opljačkali stan na Voždovcu i ukrali sve skupocenosti iz doma.

– Nakon što sam sahranila muža, doživela sam još jedan pakao! Lopovi su provalili u naš stan i ukrali sve što je bilo vredno! Još ne znam šta me je snašlo – potreseno je izjavila glumčeva supruga.

Pljačka se dogodila usred dana, a samo nedelju dana nakon što je glumac sahranjen. Lopovi su tom prilikom uzeli više od 6.000 evra u različitim valutama i zlatni nakit.

Takođe, tada je ukraden i glumčev skupoceni sat roleks, koji je imao veliku sentimentalnu vrednost za porodicu.

Dom Samardžića je najverovatnije ciljano opljačkan, a provalnici su zloupotrebili trenutak kada je Mira napustila stan.

– Sigurno su me pratili i iskoristili dan uoči polaganja urne. Nekoliko sati nisam bila u kući, a provalnici su za to vreme preko terase upali u naš stan i odneli sve što su mogli – rekla je Samardžićeva.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

– Napadači još nisu uhapšeni, a policija intenzivno traga za njima. Nakon što je prijavljena pljačka, uzeti su svi otisci i dokazi iz stana kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem – kaže izvor iz istrage.

Podsetimo, Ljubiša Samardžić, legenda jugoslovenske kinematografije, umro je 8. septembra nakon borbe sa dugom i teškom bolešću.

Check Also

UBIĆU AKO MI NEKO OTME ZEMLJU: BRANIMIR SE SUPROTSTAVIO VUČIĆU OKO RIO TINTA (VIDEO)

„Ovo je moja dedovina, radio sam, ostario sam i sad to treba da mi otme …