Home / AKTUELNO / NEŠTO SE KRUPNO SPREMA: POKRENUTA OPERACIJA „ŠTIT“- Velika antiteroristička vežba svih bezbedonosnih službi u Srbiji! (VIDEO)

NEŠTO SE KRUPNO SPREMA: POKRENUTA OPERACIJA „ŠTIT“- Velika antiteroristička vežba svih bezbedonosnih službi u Srbiji! (VIDEO)

Velika anti-teroristička pokazna vežba svih bezbednosnih službi u Srbiji biće održana u subotu, 21. novembra, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije.

 

specijalci- komandosi 1

Kako je najavljeno, u zajedničkoj akciji svih oružanih snaga pod operativnim nazivom „Štit“, u kojoj će učestvovati pripadnici MUP-a Srbije, Vojske Srbije, BIA, ali i drugih službi, biće prikazane najzahtevnije i najsloženije taktičke vežbe u rešavanju talačkih kriza i odbrane od terorističkih napada.

Oni će tom prilikom pokazati pokazati snagu celokupnog sistema odbrane i suprotstavljanja svim bezbednosnim pretnjama.

Građani Srbije imaće priliku da vide opremljenost i borbenu spremnost svih bezbednosnih struktura u Srbiji, u trenutku kada se mnoge države suočavaju sa terorističkim pretnjama.

Kako je navedeno, na taj način poslaće se jasna poruka jedinstva Srbije i njenih bezbednosnih struktura u odbrani od svih remetilačkih faktora.

Vežba će biti održana ispred centralnog ulaza Palate „Srbija“ na dunavskoj strani, ali i na još nekoliko lokacija u Beogradu.

Pogledajte video:

(Tanjug)

 

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …