Home / IZA KULISA / RUSIJA STVARA ORUŽJE KAKVO SVET NIKADA RANIJE NIJE VIDEO: TORPEDO KOJI MOŽE DA STVORI CUNAMI VISOK 300 METARA I ZBRIŠE POLA KONTINENTA!

RUSIJA STVARA ORUŽJE KAKVO SVET NIKADA RANIJE NIJE VIDEO: TORPEDO KOJI MOŽE DA STVORI CUNAMI VISOK 300 METARA I ZBRIŠE POLA KONTINENTA!

Dok su oči sveta uprte u ISIS, Rusija stvara oružje kakvo svet nikada ranije nije video. Planovi za najnoviji džinovski samohodni nuklearni torpedo koji može da stvori cunami viši od 300 metara su „slučajno“ dospeli u ruske medije.

armagedon smak kraj sveta cunami talas

 

Bojeve glave na ovom torpedu su dizajnirane tako da stvore toliko zračenja da „ubiju sve živo“, uključujući i one koji pokušaju da prežive napad tako što će se sakriti u podzemnim skloništima. Ove „robotske mini podmornice“ će imati domet do 10.000 kilometara i moći će da zaobiđu sve postojeće sisteme detekcije u SAD. Bilo bi malo reći da ovakvo oružje u potpunosti „menja igru“.

Razlog zbog kojeg znamo da postoje planovi za ovaj torpedo je taj što su se pojavili na par trenutaka na ruskoj državnoj televiziji. Prema rečima ruskih zvaničnika, to je bila „greška“.

Kako navodi Independent:

„Tajni planovi za novi ruski nuklearni torpedo su se pojavili na državnoj televiziji, a Kremlj tvrdi da su se pojavili greškom. Bliži prikaz ovog poverljivog dokumenta se mogao videti na nekoliko sekundi tokom reportaže o razgovoru između Vladimira Putina i vojnih zvaničnika“.

Da li je moguće da je ova „greška“ bila namerna? Da li ona predstavlja upozorenje za Obaminu administraciju? Možda nikada nećemo saznati.

Međutim, nema sumnje da će ovo oružje držati vojne planere budnima neko vreme. Prema navodima RT, ovaj nuklearni torpedo može da stvori „velike zone radioaktivnog zagađenja“ koje će ostati na istom mestu duže vreme.

Na slajdu prezentacije pod nazivom „Okeanski sistem za višestruku primenu: Status 6“ mogli su se videti crteži novog oružanog sistema za nuklearne podmornice. Ovaj sistem je dizajniran da zaobiđe NATO radare i bilo kakve odbrambene raketne sisteme, uzrokujući istovremeno ogromnu štetu važnim ustanovama u neprijateljskim obalnim regionima.

Pored toga, Konstantin Sivkov iz Ruske geopolitičke akademije, rekao je za BBC da ovakva vrsta oružja može da stvori cunami viši od 300 metara i da zbriše sve živo na teritoriji do 1.500 kilometara od obale SAD.
Nepotrebno je naglasiti da 39% Amerikanaca živi u državama koje direktno izlaze na obalu. Stoga bi detonacija ovakvog oružja blizu obale SAD ubila znatan deo američkog stanovništva.
Povrh svega toga, BBC izveštava da su ruski mediji naveli kako će ovaj novi torpedo biti opremljen veoma radioaktivnim bojevim glavama sa kobaltom.

Ruske novine Rossiiskaya Gazeta su navele da će bojeva glava novog torpeda biti opremljena kobaltnom bombom. Pri eksploziji, kobalt 59 će preći u visoko radioaktivni kobalt 60 koji ima poluživot duži od 5 godina. To znači da neće preživeti ni oni koji se budu sakrili u bunkere. Kobaltna bomba nikada nije testirana zbog razarajućeg uništenja koje bi izazvala.

torpedo- podmornica

Ono što je najgore jeste što Amerikanci neće biti upozoreni da ova torpeda dolaze. Oni se mogu lansirati bilo gde s obzirom na domet od 10.000 kilometara, a dizajnirani su da zaobiđu sve što ih može detektovati. Dizajnirala ih je firma Rubin iz Sankt Peterburga.

Oni će se lansirati sa nuklearnih podmornica tipa Belgorod i Kabarovsk.

Novine Rossiiskaya Gazeta su nazvale torpedo „robotskom mini-podmornicom“ koja putuje brzinom od 185 km/h.
Poznato je da Rusi već prave podmornice koje NATO neće moći da detektuje, ali sada se mora pojmiti činjenica da će oni razviti oružje koje će moći da se približi obali SAD, a da Amerikanci nemaju informacije o tome.

Naravno, to je samo jedan od oružanih sistema koje Rusija sprema za Treći svetski rat.

Ipak, Obamina administracija ne obraća pažnju na ovu pretnju i predsednik Obama stalno ponavlja kako je Hladni rat završen pre 20 godina.

Međutim, Rusi ne misle tako. Antiamerički sentiment u Rusiji nikada nije bio jači, a svaki put kada se SAD umešaju u Siriju ili Ukrajinu, Rusi postaju sve ljući.

Čak iako je ruska ekonomija ušla u recesiju, Rusi nastavljaju da se pripremaju za rat. Troškovi ruske vojske su samo ove godine iznosili 33% budžeta države.

Tako je, Rusi se marljivo pripremaju za Treći svetski rat. Tek ćemo videti kako će se ova priča završiti.

(Webtribune.rs)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …