Home / AKTUELNO / OVO ĆE VAS ZAPREPASTITI! OTKRIVEN PRAVI RAZLOG OTMICE MALE MAŠE(2) IZ BEOGRADA!

OVO ĆE VAS ZAPREPASTITI! OTKRIVEN PRAVI RAZLOG OTMICE MALE MAŠE(2) IZ BEOGRADA!

Drama koja je juče potresla celu Srbiju polako počinje da dobija filmske okvire. Kidnapovanje dvogodišnje devojčice u Beogradu nikog nije ostavilo ravnodušnim. Razlozi otmice Maša P. (2) su takvi da se s pravom može reći da je u pitanju – holivudski scenario.

500

Verovali ili ne, Maša je oteta kako bi je iskoristili za dobijanja starateljstva nad gotovo identičnim detetom koje živi u Francuskoj, a čija je majka jedna od otmičarki iz belog BMW-a. Samo zahvaljujući neverovatnoj akciji beogradske policije suludi plan otmičara je osujećen.

– Francuska policija upala je u stan u kojem žive i u njemu zatekla dete koje neverovatno liči na otetu Mašu, kaže sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:

– Reč je o ćerki jedne od otmičarki. Troje kidnapera koji su uhapšeni kod Šimanovaca sa otetom Mašom su iz iste porodice. Mišel Sebastijan (46) i njegova supruga Sandrin Goren (40) su se u Srbiju uputili zajedno sa svojom ćerkom Kristel Eje (26) u direktnoj nameri da otmu devojčicu, koja neverovatno liči na Kristelino dete.

Izvor Telegrafa nastavlja da otkriva gotovo neverovatne detalje razloga kidnapovanja:

– Naime Kristel Eje (26) u Francuskoj je u velikim porodičnim problemima. Muž je pokušao da u brakorazvodnoj parnici da joj oduzme dete i dobije isključivo starateljstvo. U želji da dokažu da on nije biološki otac porodica otmičara je skovala pakleni plan: preko interneta su pronašli devojčicu koja neverovatno liči na njihovu ćerku i unuku i odlučili su da je otmu, na pravi pasoš njihovog deteta izvedu iz zemlje, odvedu u Francusku, urade DNK test i na taj način “dokažu” da otac francuskog deteta zapravo nije pravi, biološki otac, te da na taj način on izgubi pravo na starateljstvo, a da dete pripadne majci.

500Otac i mala Maša posle hapšenja otmičara

Na svu sreću, zahvaljujući neverovatnoj akciji srpske policije, taj plan im je osujećen, a istraga će dalje utvrditi šta su planirali da, nakon ove sulude akcije učine sa malom Mašom.

Uskoro se očekuje da srpska i Francuska policija daju i zvanično saopštenje o ovom slučaju.

(Telegraf.rs/ A. Jovanović)

Check Also

ORBAN: „Ogromne mase kreću ka Evropi- Neće imati obzira ni prema Srbiji ni prema Mađarskoj, pregaziće nas“

Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je danas u Novom Sadu da će Evropa imati tešku …