Home / AKTUELNO / POSLALI MU OPOMENU: Na zolji, sa kojom je VUČIĆ trebao da bude RAZNET, ispisana MISTERIOZNA ŠIFROVANA PORUKA! (VIDEO)

POSLALI MU OPOMENU: Na zolji, sa kojom je VUČIĆ trebao da bude RAZNET, ispisana MISTERIOZNA ŠIFROVANA PORUKA! (VIDEO)

500Foto: Telegraf

Na zolji koja je pronađena u neposrednoj blizini premijerove porodične kuće flomasterom je napisano „Mirkovci 13.12.1991.” – piše Alo.

Prema javnim izvorima od septembra, pa i u decembru 1991. godine, u operacijama oko Vinkovaca-Mirkovaca učestvovala ja 1. proleterska gardijska mehanizovana brigada. Njen komandant je bio izvesni pukovnik Vučić. Bezbednosne službe intenzivno istražuju od koga bi ova poruka mogla biti poslata kao i njeno značenje.

Kako je saopštio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, premijer Vučić i njegova porodica nalaze se na sigurnom. – Premijer uživa fizičku zaštitu, ali ona nije dovoljna u ovakvim situacijama i tražiću informacije od bezbednosnih službi da vidimo šta je to što znaju. Ako nisu kadri da saznaju, neka se povuku – rekao je Stefanović. Ministri u Vladi Srbije takođe su zabrinuti za bezbednost Aleksandra Vučića. Oni traže da bezbednosne službe što pre rasvetle ko želi da ubije predsednika Vlade.

Pogledajte video:

(Alo)

Check Also

STRAVIČNA ISPOVEST SRBINA IZ BEJRUTA: NA LIBAN JE UPRAVO BAČENA ATOMSKA BOMBA- PO SNAZI JE ODMAH POSLE HIROŠIME I NAGASAKIJA

Stravična eksplozija koja je uzdrmala ceo Liban, a osetila se čak do Kipra, desila se …