Home / AKTUELNO / SAV PRLJAV VEŠ IZLAZI NA VIDELO: ĐUKANOVIĆ NAMESTIO REFERENDUM O NEZAVISNOSTI CRNE GORE
Knezevic-Djukanovic

SAV PRLJAV VEŠ IZLAZI NA VIDELO: ĐUKANOVIĆ NAMESTIO REFERENDUM O NEZAVISNOSTI CRNE GORE

Crnogorski tajkun i biznismen Duško Knežević indirektno je optužio predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da je namestio referendum o nezavisnosti ove države 2006. godine!

Knežević, koji je poslednjih dana ušao u otvoreni sukob sa vlastima u Podgorici, otkrio je gostujući u jednoj TV emisiji da ima najmanje 20.000 dokumenata i audio/video zapisa o “Milovim kriminalnim radnjama”.

– Na tim snimcima ima i mnogo teških razgovora, koje, nažalost, neću moći da objavim, jer bih time ugrozio crnogorsku državnost i imidž države u međunarodnim razmerama. O referendumu neću ništa da objavljujem – rekao je Knežević aludirajući na referendum o izlasku Crne Gore iz zajednice sa Srbijom.

Knežević nije hteo direktno da optužuje Đukanovića za nameštanje referenduma, ali je jasno rekao da je bilo sumnjivih poslova u predreferendumskoj fazi.

– Firma “Fijesta investment” sa Mauricijusa učestvovala je u predreferendumskom procesu. Ali, nije referendum tema sada, ne bih da skrećem sa teme – rekao je Knežević.

Pomenutu firmu sa Mauricijusa 2012. američki istražitelji su optužili kao učesnika u korupciji prilikom privatizacije “Telekoma Crne Gore”.

Check Also

RUSKI „TERMINATOR“ UŠAO U DONBAS! (VIDEO)

Tokom ruske specijalne operacije na ukrajinskoj teritoriji, pravi snimci sa lica mesta periodično se pojavljuju …