Home / AKTUELNO / ŠOKANTAN PREOKRET NA SUĐENjU MARJANOVIĆU! ZORAN IPAK NIJE ISKLjUČIO TELEFON U VREME UBISTVA? EVO ŠTA SE DEŠAVA!

ŠOKANTAN PREOKRET NA SUĐENjU MARJANOVIĆU! ZORAN IPAK NIJE ISKLjUČIO TELEFON U VREME UBISTVA? EVO ŠTA SE DEŠAVA!

Suđenje Zoranu Marjanoviću nastavljeno je danas saslušanjem svedoka iz Telekoma, koji je potvrdio mišljenje tog operatera, da osumnjičeni za ubistvo supruge nije isključio mobilni telefon u vreme ubistva Jelene Marjanović 2.aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče.

– Ukoliko je telefon isključen na regularan način, mreža registruje – rekao je svedok Đorđe Marović i tako opovrgao nalaz veštaka Dragomira Vasiljevića koji je ranije tvrdio da je Zoran namerno isključio telefon.

Posle ovog svedočenja, buru u sudnici izazvala je folija koju je izvadio veštak Vasiljević, zahtevajući od svedoka da kaže da li bi Zoranov telefon bio nedostupan da ga je zamotao u foliju.

– Sudija, posle godinu dana rasprave došli smo do folije za čokoladu, svako greši ljudski je priznati. Sta će sledeće veštak da izvadi iz cegera – reagovao je advokat Marjanovića Nikola Dumnić, posle čega je sudija zabranila pitanje.

Inace, folija je izazvala smeh čak i Zorana, koji je raspravu mirno posmatrao sa optuženičke klupe.

Check Also

MISTERIJA SMRTI MLADIĆA U BANJIČKOJ ŠUMI: POLIO SE BENZINOM I ZAPALIO! NA GROBU RODITELJI PRONAŠLI ČUDNE ZNAKOVE (VIDEO)

Mladić Filip S. se pre nedelju dana polio benzinom i zapalio u Banjičkoj šumi. Nekoliko sati kasnije …