Home / AKTUELNO / SPREMITE SE: EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE DO SREDINE APRILA..!

SPREMITE SE: EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE DO SREDINE APRILA..!

dunav- reka- srbija- vreme
Hladnije i promenljivo oblačno sa malo sunca, biće danas u Srbiji. Dnevni razvoj oblaka može usloviti ponegde kratkotrajnu kišu, a u planinama povremeno sneg. Biće, ipak, malo padavina i veći deo dana preovlađivaće suvo vreme.

Minimalne temperature od jedan do pet, a maksimalne od osam do 12 stepeni Celzijusovih. U subotu će biti malo toplije, a iduće nedelje hladno za početak aprila, sa povremenom kišom u nižim predelima i snegom na planinama.

500

Kako meteorolozi kažu, vrlo promenljivo vreme sa „martovskim temperaturama“ će potrajati do sredine aprila, kada sledi postepeno otopljavanje, a pravo prolećno vreme sledi u drugoj polovini meseca.

U subotu ujutru ponegde će biti slab mraz, a tokom dana malo toplije u odnosu na petak, krajem dana na severu se očekuje kiša koja se u noći ka nedelji premešta ka jugu na ostale krajeve. U nedelju zahlađenje sa kišom, a u planinama iznad 1.000 metara sa snegom. Iduće sedmice hladnije od proseka za prvu dekadu aprila sa povremenom kišom, a na planinama sa snegom.

(Novosti)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …