Home / AKTUELNO / SRPSKI MINISTAR OPET ŠOKIRA JAVNOST: DAČIĆ JE VEĆ JEDNOM IZDAO VUČIĆA I OPET ĆE

SRPSKI MINISTAR OPET ŠOKIRA JAVNOST: DAČIĆ JE VEĆ JEDNOM IZDAO VUČIĆA I OPET ĆE

Onaj ko misli da će ministar Ivica Dačić ostati lojalan Vučiću nema pojma o politici, izjavio je ministar Nenad Popović reagujući na izjavu šefa srpske diplomatije da ne pamti da je neko toliko napao predsednika Aleksandra Vučića, kao što je to učinio ministar Popović kritikom ideje da je razgraničenje moguće rešenje za Kosovo.

„Ja se svojih uverenja ne odričem i ne izdajem ljude kojima pružim ruku. Celo Kosovo je za mene Srbija. Ni metar manje. Ostajem lojalan svojoj politici i po cenu da ne budem u vlasti“, naveo je Popović, u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Popović navodi da je „Dačić već jedanput izdao Vučića“, kada je 2008. godine javno stavio potpis na podršku aktuelnom predsedniku Srbije u kandidaturi za gradonačelnika Beograda, da bi ga posle tajno pogazio i dogovorio vlast sa Borisom Tadićem i Draganom Đilasom.

Gostujući na televiziji „Pink“, Dačić je ranije rekao da „ne pamti da je neko toliko napao predsednika Aleksandra Vučića, kao što je to učinio ministar za inovacije Nenad Popović kritikom ideje da je razgraničenje moguće rešenje za Kosovo“.

„Tu je situacija jasna, Popović ne podržava ono što je izneo predsednik Vučić. Ako neko misli da je Popović napao mene, taj nema pojma o politici“, rekao je Dačić.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …