Home / AKTUELNO / UHAPŠEN MILOJKO PANTIĆ POSLE FILMSKE POLICIJSKE POTERE (VIDEO)

UHAPŠEN MILOJKO PANTIĆ POSLE FILMSKE POLICIJSKE POTERE (VIDEO)

Poznati sportski komentator Milojko Pantić (72) uhapšen je sinoć, nakon što je svojim vozilom “ford fokus” udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu.

MUP potvrdio da je priveden i na trežnjenje poslat M. P. jer je vozio sa 1,73 promila alkohola u krvi. Mediji su ranije preneli da je reč o Milojku Pantiću.

Kako prenose beogradski portali, poznati sportski komentator zadržan je noćas u policijskoj stanici na trežnjenju, nakon što je u alkoholisanom stanju svojim vozilom “ford fokus” udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu, a zatim pokušao da pobegne preko Brankovog mosta, vozeći u suprotnom smeru.

U MUP-u su Tanjugu potvrdili da je sinoć oko 23.20 sati priveden u policijsku stanicu M. P. (72) na trežnjenje, jer je vozio pod dejstvom alkohola, sa 1,73 promila alkohola u krvi.

“U Ulici Staro sajmište u Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što M. P. (1947), vozač automobila ‘ford fokus’, nije postupio u skladu saobraćajnim znakom ‘obavezno zaustavljanje – stop’, već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice ‘micubiši pajero’”, navodi se u odgovoru MUP-a dostavljenom Tanjugu.

Nakon nezgode, vozač “ford fokusa” se udaljio sa lica mesta, tako što je pokušao da pobegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta.

Patrola Interventne jedinice sustigla je i zaustavila vozilo “ford fokus” kojim je upravljao M. P. na raskrsnici Brankovog mosta i Pop Lukine ulice.

Nakon toga su na lice mesta izašli pripadnici saobraćajne policiji koji su utvrdili da je M. P. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola, a alko/test je pokazao da je imao 1,73 promila alkohola u krvi.

Vozaču vozila “ford fokus” je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja.

Pantić je u međuvremenu, jutros pušten iz policijske stanice. Za “Blic” je rekao da je bio na svadbi, da je malo popio i da se “ništa strašno nije desilo”.

(Tanjug)

Check Also

OKLOPNA VOZILA VOJSKE SRBIJE RASPOREĐENA U JARINJU (VIDEO)

Pripadnici Vojske Srbije nalaze se u  Jarinju. Trenutno su tu četiri oklopna vozila. Reč je …