Home / AKTUELNO / UNAKRSNO ISPITIVANJE POKAZALO REZULTATE: Policija sumnja da Zoran Marjanović iz nekog razloga krije ubicu?

UNAKRSNO ISPITIVANJE POKAZALO REZULTATE: Policija sumnja da Zoran Marjanović iz nekog razloga krije ubicu?

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je pre više od pet meseci, a ubistvo koje je potreslo Srbiju još nije rasvetljeno.
zoran-marjanovic- foto- damir- dervisagic
U poslednje dve nedelje, suprug stradale pevačice Zoran Marjanović čak desetak puta je bio pozivan na razgovor u MUP, a inspektori su uvereni da zna bitne informacije, međutim za to nemaju dokaze.

Kako piše Informer, upravo zbog toga su odlučili da ga svakodnevno zovu na razgovor i unakrsnim pitanjima nateraju da popusti i kaže šta se dešavalao 2. aprila na nasipu Crvenka u Borči, gde je pevačica Jelena ubijena sa oko 30 udaraca u glavu.

Kako kaže izvor iz istrage ovog lista, na ispitivanjima Zoran je sve nervozniji i deluje kao da je pitanje dana kada će progovoriti.

„Policija od samog početka sumnja da Zoran zna neke bitne detalje o Jeleninom ubistvu, a kako vreme prolazi sve su čvršći u tom uverenju. Jasno im je da, ako njega slome, praktično će rešiti slučaj.

Cilj je da ga stalnim, upornim ispitivanjem nateraju da upadne u zamku i konačno progovori“ priča sagovornik ovog lista.

Kako je ispričao, insistiraju na najsitnijim detaljima, jer smatraju da Marjanović neće moći baš sve da poveže i pokrije. Ispituju ga o jednoj stvari, a onda naglo pređu na drugu i tako ga zbunjuju. Posle nekoliko minuta ponovo mu traže odgovore na pitanja koje je već dao i hvataju ga u nelogičnosti.

„Posebno je „tanak“ kada govori o redosledu nekih događaja na dan ubistva, tu se vidi da nije baš bilo sve onako kako je opisao.

Taktika već daje rezultate, jer je Zoran sve nervozniji, tokom razgovora se znoji, krši ruke, zamuckuje i inspektori smatraju da će uskoro da „pukne““, ispričao je izvor Informera.

Inače, dosadašnja istraga je pokazala da nema indicija da je Marjanović učestvovao u ubistvu, ali sve ukazuje na to da je ovaj monstruozan zločin počinio neko iz porodice ili prijatelja.

On svakako zna ko je i zašto imao motiv da ubije njegovu suprugu, piše Informer.

S druge strane, policijski ekspert Marko Nicović smatra da je jasno da inspektori od samog početka sumnjaju da Zoran Marjanović zna nešto o ubistvu, ali da im nije rekao.

„Možda pokušava da sakrije neke moćne ljude koji su mu zapretili. Ne verujem da je neko od članova porodice počinio zločin, jer koji je bio njihov interes da ubiju Jelenu“, upitao se Nicović.

Kriminolog Dobrivoje Radovanović je za ovaj list istakao da je policija namerno neko vreme “ostavila na miru” Zorana, kako se on ne bi opustio i napravio neku grešku.

„Gotovo je sigurno u međuvreme uradio nešto neuobičajeno, što je privuklo pažnju policiji. Njegovo ponašanje pokazaće da li se iza zločina kriju dugovi, pretnje, ljubav ili nešto treće“, smatra ovaj kriminolog.

I izvor iz istrage za Srpski telegraf je rekao da Zoran nešto krije i da se njegova svedočenja ne poklapaju.

„Zoran zna mnogo više nego što je u prvi mah ispričao. Njegova prvobitna priča je bila vrlo sumnjiva, zbog toga je i bio zadržan 48 sati. Sada smo došli do novih saznanja koja njegovu priču čine još sumnjivijom.

Policajci sumnjaju da je Jelena zapravo namamljena u zamku iz koje nije mogla da se izvuče“, priča izvor Srpskog telegrafa.

„Njih troje se nalazilo pri kraju nasipa u Crvenki, dok im je automobil ostao parkiran blizu autobuske okretnice i fudbalskog terena. Iz nekog razloga Jelena je krenula nazad, ka automobilu, moguće na Zoranov nagovor, dok je on ostao da čuva malu Janu.

Jelena je krenula da preseče put stazicom koja vodi preko kanala, čija je okolina zarasla u gusto šiblje, a koja onemogućava žrtvi da ugleda napadača, a takođe skriva to mesto od mogućih svedoka i čini ga idealnim za zločin.“

Upravo na tom mestu, pronađeno je telo ubijene pevačice Jelene Marjanović.

„Uvereni smo da Zoran zna mnogo više nego što je rekao. Da li je to zato što je on jedan od organizatora zločina, plaši se ili štiti ubicu iz ljubavi i osećaja lojalnosti, pitanja su koja treba da odgovori istraga“, tvrdi sagovornik Srpskog Telegrafa.

Podsetimo, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović rekao je da je predosetio tragediju koja je zadesila njegovu suprugu.

Naime, on je sat vremena posle Jeleninog misterioznog nestanka s nasipa mobilnim telefonom pozvao porodičnu prijateljicu i uspaničeno joj saopštio da se Jeleni gubi svaki trag i da strahuje da je ona najverovatnije mrtva.

(BKTVNews)

Check Also

VIKTOR ORBAN: VOJNO SPOSOBNI MIGRANTI SU „BIOLOŠKA BOMBA“! SRBIJA TREBA HITNO DA REAGUJE!

On je dodao da mađarske vlasti ne znaju ko je od njih zaražen a ko …