Home / AKTUELNO / VELIKI SUKOB NIKOLIĆA I VUČIĆA– TOMA POBESNEO: „Nikolića neću podržati jer će Srbija da izgubi sve a lopuže da se vrate..!“

VELIKI SUKOB NIKOLIĆA I VUČIĆA– TOMA POBESNEO: „Nikolića neću podržati jer će Srbija da izgubi sve a lopuže da se vrate..!“

nikolic- vucic

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Tomislav Nikolić razgovarali su u nedelju i ponedeljak o predsedničkim izborima.

Kako otkriva izvor „Blica“, Vučić je Nikoliću poručio da ga je „uvek podržavao“, ali da zbog njegovih rezultata i istraživanja javnog mnjenja postoji „značajan rizik da Srbija izgubi sve“.

– Vučić je rekao predsedniku da je spreman da nastavi saradnju s njim, ali u nekom drugom obliku – kaže sagovornik istog lista“.

Prema istom izvoru, Vučić je još istakao da je „suviše velika važnost svega što je urađeno u proteklom periodu da bi sve tako olako zbog jednih predsedničkih izbora bilo izgubljeno“.

Kako nezvanično saznaje „Blic“, Nikolić to objašnjenje nije prihvatio.

Vučić je zakazao za danas u 16 sati sednicu Predsedništva SNS koja će biti zatvorena za javnost.

– Očekuje se da članovi Predsedništva danas predlože ko će biti kandidat SNS na predstojećim predsedničkim izborima – kaže izvor istog lista.

Vučić je, prema istom izvoru, rekao Nikoliću i da „ne može da dozvoli da se najgori prevaranti i lopuže vrate na vlast zahvaljujući sujeti i eventualnim tehničkim greškama nas dvojice“.

(Blic)

Check Also

NOVINAR ZATRESAO CELU DRŽAVU TEKSTOM: MRZIMO NOVAKA JER NIJE KUKAVICA KAO MI AUSTRALIJANCI!

Tekst kolumniste portala “Spektator”, Džejmsa Mekfirsona izazvao je ogromne potrese u Australiji! Zašto je tako, …