Home / AKTUELNO / Zoran Marjanović o ubici: Kamiondžija treba da umre polako da oseti muke svojih žrtava!

Zoran Marjanović o ubici: Kamiondžija treba da umre polako da oseti muke svojih žrtava!

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Zoran Marjanović, suprug pevačice Jelene Marjanović sumnja da je njegovu suprugu ubio rumunski kamiondžija Katalina Dorinela Čolpana (40), kojeg je pre nekoliko dana uhapsila nemačka policija pod sumnjom da je ubio dve devojke, a da mu je, prema pisanju beogradske štampe, Jeca treća njegova žrtva.

Marjanović kaže da za naš portal da ne veruje ni u šta dok to policija ili neko od zvaničnika ne potvrdi.

– Verujem samo kada policija potvrdi ili neko od zvaničnika. A, neko se može nazvati izvršiocem krivičnog dela kada policija ima priznanje te osobe koje se slaže sa nalazima forenzike, dokazima, svedocima, i kada sud izrekne pravosnažnu presudu… Za tako nešto su potrebni neoborovi dokazi – kaže Marjanović za Telegraf.rs.

On, na osnovu svega, bez obzira na to da li je umešan ili ne u Jelenino ubistvo, svakako ocenjuje da je uhapšeni kamiondžija monstrum i serijski ubica, i da mu treba suditi.

– Takve monstrume treba osuditi na na smrtnu kaznu, i to ne metkom, nego smrtonosnim gasom… Da umire lagano da bar malo oseti muke unesrećnih porodica svojih žrtava – ističe Marjanović.

Rumunski kamiondžija Katalina Dorinela Čolpan (40) uhapšen je zbog ubistva Karoline G. Njegov DNK pronađen je i na telu žrtve u Austriji Lusil K., a konačan spisak žrtava monstruoznog ubice tek treba da bude utvrđen.

Čolpan se sumnjiči da je devojku ubio i u rodnoj Rumuniji, a beogradski mediji pišu da se sumnja da je svoju krv ostavio i na nasipu u Crvenki.

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila prošle godine tokom trčanja na nasipu Crvenka u Borči.

(Lj. R. – lj. [email protected])

Check Also

JAPANSKI LEK KOJI SRBIJA DOBIJA ZA KORONU- UPUTSTVO ZVUČI ZASTRAŠUJUĆE

Kad je Ani Lj. dijagnozirana korona, glavna terapija bio je japanski lek “haifukang”, a jedino …