Home / AKTUELNO / Zoran Marjanović SMRTNO ISTRAUMIRAN – U Centralnom zatvoru mu upućene strašne pretnje: “Proći ćeš kao Jelena”

Zoran Marjanović SMRTNO ISTRAUMIRAN – U Centralnom zatvoru mu upućene strašne pretnje: “Proći ćeš kao Jelena”

500

Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, dočekan je u Centralnom zatvoru u Beogradu, na krv i nož, piše Srpski telegraf.

Marjanoviću su pritvorenici pretili da će ga ubiti i da će proči kao Jelena.

– Tu noć kada su čuvari sprovodili Zorana u ćeliju, pritvorenici pored čijih ćelija je prolazio osuli su paljbu po njemu. Jedan po jedan su počeli da mu dobacuju i da mu prete. Vikali su: “Zorane, ubićemo te”, “Ti ne zaslužuješ da živiš”. Takođe, rekli su mu i da će proći kao njegova supruga Jelena, da će ga mučiti i da će proživljavati svaki bol kroz koji je i ona prošla – navodi sagovornik ovog lista.

– Zoki gde ti je ćale, što i on nije sa tobom, treba da trunete u zatvoru – vikali su zatvorenici.

Pritvorenici su, naime, toliko istraumirali Zorana da strahuje za svoj život.

Marjanović ne izlazi u šetnju kada i ostali pritvorenici. On je sve vreme u ćeliji, a u dvorištu zatvora izađe nakratko, i to samo kada se svi vrate u svoje prostorije.

Dobacivanja su, u međuvremenu, prestala, ali uvek postoji opasnost da bi neko mogao da nasrne na njega – kaže izvor ovog lista.

Marjanović je uhapšen u petak u svojoj kući u Borči, sat vremena nakon pto se vratio kući po izalsku iz rijalitija.

(Srpski telegraf)

Check Also

MISTERIJA SMRTI MLADIĆA U BANJIČKOJ ŠUMI: POLIO SE BENZINOM I ZAPALIO! NA GROBU RODITELJI PRONAŠLI ČUDNE ZNAKOVE (VIDEO)

Mladić Filip S. se pre nedelju dana polio benzinom i zapalio u Banjičkoj šumi. Nekoliko sati kasnije …