Home / IZA KULISA / AGENT MI6 OTKRIO: SLOBODANA MILOŠEVIĆA HTELI SU DA UBIJU U TUNELU, KAO PRINCEZU DAJANU! (VIDEO)

AGENT MI6 OTKRIO: SLOBODANA MILOŠEVIĆA HTELI SU DA UBIJU U TUNELU, KAO PRINCEZU DAJANU! (VIDEO)

milosevic- ricard- tomlinson- mi6- agent

U dokumentarnom filmu agent MI6 Ričard Tomlinson svedoči da je princeza Dajana ubijena po istom scenariju kakav je pripreman za bivšeg predsednika Srbije i Jugoslavije Slobodana Miloševića.

Prema njegovoj priči, Miloševićeva limuzina sa vozačem je trebala da ima udes u mračnom tunelu gde ne bi bilo svedoka, a gde postoji šansa za smrtni ishod. Zaslepljujuće svetlo učinilo bi da Miloševićev vozač izgubi kontrolu mad vozilom, što bi izazvalo smrtonosni sudar.

Marko Nicović, član Svetske asocijacije šefova policije, rekao je da kriminalistička policija prikuplja podatke i o takvim pretnjama.

– Jedan od atentata je sprečen upravo prikupljanjem podataka. Prema podacima planirano je pet atentata na Miloševića. Jedan od onih koji je planirao atentat u Nemačkoj bio je Albanac koji je posle bio i osnivač OVK-a. Kriminalistička policija je skupljala podatke koje su bili bitni i za vrh države. Najveći broj kriminalističkih policajaca je u tome, jer su oni infiltrirani u sve slojeve društva – rekao je Nicović.

Prema njegovim rečima, Milošević je bio najjača politička figura i Britancima je odgovaralo da ga smaknu kako bi poljuljali i obaveštajne službe u Srbije koje su i dalje bile veoma jake.

– Milošević je maksimalno izbegavao pojavljivanje u javnosti i on je bio državnik koji je najmanje bio na javnim skupovima. Tako je i izbegavao atentate. Strane službe su htele da ga eliminišu i zbog toga se nije toliko pojavljivao – kaže Nicović.

Dejan Lučić, geopolitički analitičar i pisac, rekao je da postoje različiti motivi kada se pokušava izvršiti atentat na nekoga.

– Princeza Dajana, tj. Kraljevska kuća Rojal Tribunal, gde je kontrolor svih obaveštajnih službi princ Čarls, on je imao motiv, jer je njegova bivša žena bila trudna sa jednim muslimanom i to nije smelo da se dozvoli. Znači, da bi se izvršio neki atentat mora da postoji neki državni razlog – navodi Lučić.

Lučić je dodao da Britanci uvek ponavljaju isti sistem prilikom izvršenja atentata.

– Kod njih uvek postoji „žrtvno jagnje“ i onaj pravi atentator. Postoje dve ekipe, jedna koja se žrtvuje i nalogodavci. Najopasniji atentati su oni koje rade usamljeni ljudi. Čim imamo dvoje-troje, onda se saznaje – istakao je Lučić.

Nicović je dodao i to da je lično znao za pet atentata koji su trebali da se izvrše na predsednika Miloševića.


Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …