Home / IZA KULISA / AMERIČKI MEDIJI U PANICI: PROCUREO IM SNIMAK KOJI OTKRIVA NAJVEĆU LAŽ ZAPADA! (VIDEO)

AMERIČKI MEDIJI U PANICI: PROCUREO IM SNIMAK KOJI OTKRIVA NAJVEĆU LAŽ ZAPADA! (VIDEO)

Si-En-Ena-Džon-Bonifild
Istaknuti producent Si-En-Ena Džon Bonifild snimljen je tajnom kamerom kako spekulacije o navodnim vezama Donalda Trampa i Rusije naziva „običnim smećem”.

Bonifild u tajnom snimku priznaje da je antirusko izveštavanje Si-En-Ena uslovljeno isključivo rejtinzima.

„To je uglavnom obično smeće. Mi nemamo nikakav veliki dokaz“, rekao je Bonifild u snimku koji je objavio konzervativni aktivista Džejms O’Kif na sajtu „Prodžekt veritas“.

Snimak je nastao dok je Bonifild razgovarao sa nepoznatim novinarom koji se raspitivao o „ruskom narativu“ u Si-En-Enu. „Zašto se na Si-En-Enu stalno čuje ’Rusija ovo, Rusija ono‘…?“, raspitivao se novinar. „Zbog rejtinga“, odgovorio je Bonifild.

„Naša CIA stalno pravi neke podvale, a mi manipulišemo vladama. Mislim da je predsednik verovatno u pravu kada kaže da je to lov na veštice““, priznao je Bonifild.

Ispostavilo se da se strategija isplatila. „Naši rejtinzi su neverovatno visoki sada“, rekao je Bonifild. Koliko daleko se ide u ovoj strategiji otkriva svedočenje Bonifilda o tome da je direktor ove kuće novinarima rekao da prestanu da prate klimatske dogovore i da se vrate na Rusiju.

Tri novinara Si-En-Ena dala su otkaz zbog talasa skandala sa člankom o navodnim vezama štaba Donalda Trampa i njegovog saradnika Entonija Skaramučija sa ruskim fondom RFPI, saopštio je Si-En-En.

Pogledajte video:


(Izvor: Sputniknews.com)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …