Home / IZA KULISA / BIVŠA SLUŽBENICA AMERIČKE SVEMIRSKE ADMINISTRACIJE: NASA KOMPJUTERSKI BRIŠE NLO SA FOTOGRAFIJA… (VIDEO)

BIVŠA SLUŽBENICA AMERIČKE SVEMIRSKE ADMINISTRACIJE: NASA KOMPJUTERSKI BRIŠE NLO SA FOTOGRAFIJA… (VIDEO)

nasa-photoshopBivša zaposlena američke Nacionalne vazduhoplovne i svemirske administracije tvrdi da su tokom posete Mesecu primećena 3 leteća tanjira

U svom video-svjedočenju Dona Hare tvrdi da je svemirska agencija skrivala činjenicu da su njeni astronauti videli letelice koje je u ličnoj prepisci nazivala „Djeda Mrazom“.

Hare kaže da su joj mnogi iz NASA rekli da je jedna od Apollo misija imala priliku videti 3 prizemljena NLO-a. Ona ne precizira ni ko su ti ljudi koji su s njom podelili tu informaciju, niti kada se susret odigrao.

„Ušla sam u zonu ograničenog pristupa, gde se nalazilo foto-laboratoriju, baš u trenutku kad su razvijali film sa fotografijama napravljenim na Mesecu i nekim satelitskim fotografijama“, priseća se Hare.

„Jedan čovek skrenuo mi je pažnju na jedan deo mozaika. Mislim da su to bile satelitske slike, ali nisam sigurna. Videla sam okruglu senku koja pada na drveće na slici. Znala sam da misli da je to NLO, ali da mi ne sme to reći „, objašnjava ona.

Ne samo da Hare optužuje NASA-u za skrivanje podataka od javnosti, nego i za izmenu i skrivanje više hiljada fotografija.

Ona stoji iza toga da agencije briše sve anomalije sa fotografija, pre nego što ih prikaže javnosti. Inače, ona je u NASA radila kao ilustrator i tehničar foto-slajdova i primila je mnogo nagrada za svoj rad.

„Bila sam zaprepašćena kad sam shvatila da imaju poseban protokol za brisanje NLO s fotografija“, kaže Hare.

Ona tvrdi da je kodno ime za neidentificiran leteće objekte koje su astronauti videli na Mesecu bio „Deda Mraz“ i da je agencija pretila onima koji progovore o tome što se radi sa fotografijama da će izgubiti penziju. „Meni nisu pretili, ali sam dobila poruku da ne treba o tome govoriti“, kaže ona.

„Ali ja sam već govorila o tome toliko mnogo da im verovatno više nije ni važno.“ NASA nije reagovala na ove optužbe.

Hare nije jedina koja tvrdi da NASA skriva postojanje vanzemaljaca. Mlađi vodnik Carl Volf, koji je radio kao direktor obaveštajne službe u sedištu Komande taktičkog vazduhoplovstva, tvrdi da je video manipulisanje fotografijama kako bi se izbrisale anomalije na Mesečevoj površini.

Volf kaže da je imao priliku vidjeti i prave fotografije iz kojih su izrazani delovi površine Meseca i da mu je jedan zaposleni rekao da je tamo pronađena baza koju su napravili vanzemaljci.

Pogledajte video:

(B92.net)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …