Home / IZA KULISA / BOSNIĆ USRED EMISIJE UMOTAO DŽOINT: GAJIM KONOPLJU U SRBIJI I IMAM PROFIT OD MILION I 800.000 EVRA (VIDEO)

BOSNIĆ USRED EMISIJE UMOTAO DŽOINT: GAJIM KONOPLJU U SRBIJI I IMAM PROFIT OD MILION I 800.000 EVRA (VIDEO)

Novinar i analitičar DŽon Bosnić u emisiji produkcije “Balkan info” govorio je o velikoj profitabilnosti uzgoja industrijske konoplje u Srbiji. Bosnić je rekao da to može biti spas za srpsku poljoprivredu i ekonomiju.

Bosnić je otkrio da je sa prijateljima posadio 25 hektara industrijske konoplje u Srbiji i da će ostvarati zaradu od oko milion i 800.000 evra. On je objasnio čitav proces proizvodnje i prerade ove biljke.

Reč je o konoplji (marihuana), koja za razliku od indijske konoplje, nema visok nivo THC u sebi pa samim i tim njen uzgoj je legalan u Srbiji, a koristi se za dobijanje lekovitog ulja, semena dok se stabljika biljke koristi u industrijskoj proizvodnji.

Bosnić je otkrio i da je završio u policiji sa svojim poslovnim partnerom jer su ih komšije prijavile da gaje indijsku konoplju, ali da su nakon analiza pušteni uz izvinjenje policije za grešku.

Na samom kraju emisije, Bosnić je zamotao džoint od industrijske konoplje i zapalio ga objašnjavajući da on nema psihoaktivno dejstvo i da je legalan i zdraviji od cigare. Bosnić je ponudio džoint i voditelju Teši Tešanoviću koji je to odbio.

Tešanović je zakleti protivnik alkohola i narkotika, kao i pušenja pa se nije predomislio ni kad je Bosnić objasnio da pušenje industrijske konoplje nama uticaja na psihu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Pravda.rs)

Check Also

RIMOKATOLICI OTKRILI ZAVERU OKO KORONE: VIRUS IZGOVOR DA BI SE USPOSTAVILA SVETSKA VLADA

Katolički konzervativci objavili su apel pun teorija zavera o pandemiji korona virusa, u kojem se, …