Home / IZA KULISA / BRITANSKI HAKER MEKKINON UKRAO NAJSKRIVENIJE TAJNE VOJSKE SAD: OVO ŠTO SAM VIDEO NISTE U STANJU DA SHVATITE (VIDEO)

BRITANSKI HAKER MEKKINON UKRAO NAJSKRIVENIJE TAJNE VOJSKE SAD: OVO ŠTO SAM VIDEO NISTE U STANJU DA SHVATITE (VIDEO)

„Mi danas posedujemo vanzemaljsku tehnologiju“ – Ben Rič, direktor Lockheed Skunk Works-a, 1993. godine.

Ben Rič je te davne 1993. godine odžao govor o naprecima u svemirskom inženjeringu koji su postignuti u prethodnih 40 godina.

On je zatvorio govor gorepomenutom rečenicom, dok je na poslednjem slajdu njegove prezentacije bio prikazan „crni disk koji poleće u svemir“.

U međuvremenu, Skunk Works odeljak Lockheed-a je dizajnirao i napravio brojne tehnološki napredne avione poput U-2, SR-71 Blackbird-a, F-22 Raptor-a i F-117 Nighthawk-a.

Neki su zaključili da je Rič aludirao na to da se napredna tehnologija tajno razvijala i da je upravo ona odgovorna za neke od letećih tanjira koje uočavamo s vremena na vreme.

Čini vam se pomalo nestvarno? Slušajte sad ovo…

Administrator britanskih sistema, Geri MekKinon, upao je 2001. godine u 97 kompjutera američke vojske i NASA-e. On je hteo da pronađe tajne dokumente o besplatnoj energiji, ali je naleteo na nešto još bolje. 

MekKinon je naveo da je otkrio dokument sa imenima i informacijama o „nevanzemaljskim oficirima“ i transkripte između flota.

On je uporedio ova imena sa bazom podataka svog osoblja vojske i Mornarice, ali nijedno ime se nije poklopilo. MekKinon je zato zaključio da su u pitanju „svemirski marinci“.

On je u intervjuu za BBC naveo:

„Postoje veoma kredibilni, pouzdani ljudi, koji tvrde da postoje NLO tehnologija, antigravitacija i besplatna energija, da su vanzemaljskog porekla i da su dobijeni iz vanzemaljske letelice“. 

MekKinona su uhvatili dok je gledao sliku NLO-a na NASA-inom kompjuteru 2002. godine, nakon čega je dobio 70 godina zatvora i kaznu od nekoliko miliona dolara.

Međutim, Velika Britanija ga nikada nije izručila SAD i MekKinon je uspeo da izbegne zatvor. Neki kažu da je imao kod sebe brojne poverljive informacije koje je mogao iskoristiti protiv svoje vlade.

On i dalje tvrdi da je vanzemaljska tehnologija dobijena iz vanzemaljskih letelica.

Program Solarni čuvar

Teoretičari zavere tvrde da je Solarni čuvar u stvari ultratajni projekat koji predstavlja flotu (ili nekoliko flota) svemirskih brodova koji deluju u našem solarnom sistemu. Neki kažu da nas brane od vanzemaljske pretnje. Drugi kažu da su zaduženi za tajnu kolonizaciju svemira.

Takva flota bi zahtevala tehnologiju mnogo napredniju od onoga što trenutno posedujemo. Za to bi bili potrebni neobični materijali i pogonski sistemi, ali neki kažu da i to već posedujemo.

Ako je stvarno tako, ko plaća takve pustolovine?

Crni budžet SAD za 2014. godinu je iznosio oko 52,6 milijardi dolara, a ove godine planiraju da potroše oko 58,7 milijardi dolara. Međutim, čak ni ova astronomska suma nije dovoljna da se finansira ili održi tajna svemirska flota. Upravo zato teoretičari zavera smatraju da je crni budžet mnogo veći.

Dakle, ispada da je flota NLO-a napravljena na Zemlji pomoću vanzemaljske tehnologije i da ona sada služi kao svemirska flota.

Webtribune.rs

Check Also

TAJNI DOGOVOR ĐINĐIĆA I DEL PONTE: SUDBINA MILOŠEVIĆA BILA ZAPEČAĆENA GODINU DANA PRE HAPŠENJA!

Ako je verovati bivšoj tužiteljki Haškog tribunala, sudbina Slobodana Milošević zapečaćena je u Luganu skoro …