Home / IZA KULISA / DEJAN LUČIĆ OTKRIVA: NOTR DAM ZAPALJEN NA ISTI NAČIN KAO SRPSKA CRKVA U NJUJORKU! EVO KO STOJI IZA SVEGA

DEJAN LUČIĆ OTKRIVA: NOTR DAM ZAPALJEN NA ISTI NAČIN KAO SRPSKA CRKVA U NJUJORKU! EVO KO STOJI IZA SVEGA

Pisac i publicista Dejan Lučić kaže da je katedralu Notr Dam, kao i srpsku crkvu u Njujorku i džamiju Al Aksa zapalio „onaj ko vlada svetom“.

– Oni koji žele da izazovu sukobe između hrišćana i muslimana. Vrlo je jasno. Tenzije između muslimana i hrišćana se sistematski podgrejavaju u Evropi, doseljavanjem muslimana iz Afrike i Azije, što će u jednom trenutku dovesti do sukoba dve religije, a treća će se smeškati – rekao je Lučić.

On je rekao da se sada zna da iza „Islamske armije“ stoji Hilari Klinton i Duboka država, a da su u tehničkom smislu novac davali CIA, Katar, Saudijska Arabija, UEA…

– Ko je napravio islamski fundamentalizam u Iranu a od Homeinija babarogu koja plaši i druge muslimane i hrišćane… pa vladari iz senke! Uvek ti vladari iz senke stoje iza terorističih akcija– rekao je Lučić i dodao da oni stoje i iza paljenja Notr Dama.

On je povukao paralelu između paljenja srpske crkve Sveti Sava u Njujorku i Notr Dama.

– Crkva se zapalila kada je narod izlazio, gore na tavanu. Isto tako je zapaljena srpska crkva Svetog Save u Njujorku. Zapalila se kada je narod izašao, zapalio se gornji nivo, drvo je gorelo… – rekao je on u emisiji „Intervju“ medijske kuće Centar.

Check Also

PETROHEMIJSKI ADITIVI KORISTE SE U POPULARNIM DEČIJIM BOMBONAMA- EVO KAKVE POSLEDICE IZAZIVAJU

Kada bi imali izbora, koliko roditelja bi stavilo petro-hemikalije u hranu svoje dece? Verovatno nijedan. …