Home / IZA KULISA / DEJAN LUČIĆ OTKRIVA: NOTR DAM ZAPALJEN NA ISTI NAČIN KAO SRPSKA CRKVA U NJUJORKU! EVO KO STOJI IZA SVEGA

DEJAN LUČIĆ OTKRIVA: NOTR DAM ZAPALJEN NA ISTI NAČIN KAO SRPSKA CRKVA U NJUJORKU! EVO KO STOJI IZA SVEGA

Pisac i publicista Dejan Lučić kaže da je katedralu Notr Dam, kao i srpsku crkvu u Njujorku i džamiju Al Aksa zapalio „onaj ko vlada svetom“.

– Oni koji žele da izazovu sukobe između hrišćana i muslimana. Vrlo je jasno. Tenzije između muslimana i hrišćana se sistematski podgrejavaju u Evropi, doseljavanjem muslimana iz Afrike i Azije, što će u jednom trenutku dovesti do sukoba dve religije, a treća će se smeškati – rekao je Lučić.

On je rekao da se sada zna da iza „Islamske armije“ stoji Hilari Klinton i Duboka država, a da su u tehničkom smislu novac davali CIA, Katar, Saudijska Arabija, UEA…

– Ko je napravio islamski fundamentalizam u Iranu a od Homeinija babarogu koja plaši i druge muslimane i hrišćane… pa vladari iz senke! Uvek ti vladari iz senke stoje iza terorističih akcija– rekao je Lučić i dodao da oni stoje i iza paljenja Notr Dama.

On je povukao paralelu između paljenja srpske crkve Sveti Sava u Njujorku i Notr Dama.

– Crkva se zapalila kada je narod izlazio, gore na tavanu. Isto tako je zapaljena srpska crkva Svetog Save u Njujorku. Zapalila se kada je narod izašao, zapalio se gornji nivo, drvo je gorelo… – rekao je on u emisiji „Intervju“ medijske kuće Centar.

Check Also

„AKO SAM KRAO, TO JE BILO ZA…“ ISPLIVALO SLOBINO NIKAD VIĐENO PISMO, IZ ZATVORA JE OTKRIO SVE

Nekadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević lično je 2. aprila 2001. napisao istražnom sudiji Okružnog suda …