Home / IZA KULISA / DR DRAGAN PETROVIĆ- VUČIĆ LAŽE, STANJE JE KATASTROFALNO- ZEMLJA SE RASPADA?! (VIDEO)

DR DRAGAN PETROVIĆ- VUČIĆ LAŽE, STANJE JE KATASTROFALNO- ZEMLJA SE RASPADA?! (VIDEO)

Gost Slavija info TV bio je po treći put dr Dragan Petrović naučni savetnik u oblasti društvenih nauka. Odmah na početku emisije Petrović tumači čitavu aktuelnu špijunsku aferu, počevši od snimka, preko javnog obraćanja Aleksandra Vučića pa do javnog izjašnjavanja nečelnika analitičke službe BIA, iznevši jako zanimljive zaključke o pozadini ove afere.

Po prvi put, potpuno otvoreno, Dragan Petrović je progovorio o svome saslušavanju u prostorijama BIA, otkrivši kako su službenici Bezbednosno-informativne agencije pokušali da ga obmanu i zašto, kako se odvijalo saslušavanje, koliko je trajalo i ko je sve osim njega bio pozvan na razgovor.

Kao višestruko školovan i veoma obrazovan i informisan čovek, objašnjava pravila moderne špijunaže, zaključivši: „Tačno razgraničenje između konsultacija, razmene informacija, profesionalne komunikacije i špijunaže, jako je teško ustanoviti.“ Gost otkriva tvrdnju bivšeg zamenika predsednika SRS Dragana Todorovića, koja odgonetava zaštao je Vojislav Šešelj pušten iz Haga.

Dragan Petrović govori o fenomenu političke i intelektuale plašnjivosti, srebroljublja, sujete i suštinskog bezideološtva, koje donovodi do neverovatnih ideoloških obrta i izdaje. Jedan od brojnih primera koje navodi jeste malo poznat dedalj iz biografije ministarke Jadranke Joksimović, koja je prema ličnom svedočanstvu Petrovića, bila nekada glavni urednik radikalskog lista Velika Srbija, a danas je ministar za evropske integracije.

Dragan Petrović zaključuje: „ovde su iste ličnosti u politici već trideset godina, samo menjaju ideologije.“ U SFRJ su formirane stukture antisrpske i proameričke, a njihovi potomci i danas vladaju. Gost otkriva način na koji se mladi intelektualci vrbuju da postanu svoga roda izdajnici i kako izgleda tok njihovog karijernog uspona u državi Srbiji. Petrović analizira dela vlasti naprednjačke i iznosi tezu da je više Srba stradalo pod vlašću SNS, nego u Jasenovcu!

Na čitavu političku scenu Srbije Dragan Petrović gleda kao na farsu, u kojoj su političari i iz vlasti i iz dobrog dela opozicije marionete atlantističkih (Zapadnih) centara moći. Prema tome, Vučić samo glumi saradnju sa Rusijom, a u toj iluziji mu pomažu Miroslav Lazanjski, Dragomir Anđelković i drugi.

Pita se Petrović, zašto Srbija ne potpiše pakt o prijateljstvu sa Ruskom Feracijom, zašto ne zamolimo rusku stranu da uđe vojskom na sever AP KiM, poput diplomatskog koraka na koji se odlučio sirijski predsednik Bašar el Asad, ako Vučić zaista sarađuje sa Rusijom.

Svaki dan nas režimski analitičari sendvičari zamajavaju temama nebitnim za narod, kao npr. svetskom geopolitikom, a ne govore o katastrofalnom ekonomskom i socijalnom modelu, o čemu je zabranjeno pričati u javnosti. Na kraju emisije Dragan Petrović zaključuje: „nama preti izumiranje i na duge staze promena stanovništva.“

Pogledajte video:

 

Check Also

KONAČNI DOKAZ: NAUČNIK POTVRDIO PRIČU BETI HIL DA JE BILA NA PLANETI VANZEMALJACA (VIDEO)

Beti i Barni Hil iz Portsmauta u Nju Hempširu, SAD, tvrdili su da su ih …