Home / IZA KULISA / DR STOJKOVIĆ ODGOVORILA MINISTRU ŠARČEVIĆU NA PRETNJU DA ĆE SRBIMA ODUZIMATI DECU (VIDEO)

DR STOJKOVIĆ ODGOVORILA MINISTRU ŠARČEVIĆU NA PRETNJU DA ĆE SRBIMA ODUZIMATI DECU (VIDEO)

Izjava ministra Šarčevića da će se građanima Srbije oduzimati deca koja nisu vakcinisana izazvala je pravi haos na društvenim mrežama i desetine hiljada komentara uznemirenih građana.

Zašto ministar vodi ovakvu kampanju prilično je nejasno kada se zna da u većini zemalja Zapada članica EU vakcinacija dece nije obavezna.

Uz izlaganje dr Jovane Stojković treba napomenuti ono što ona uvek ističe, da nije protiv vakcinacije već da je protiv prisilne vakcinacije.

Poznata doktorka se zalaže za slobodu izbora u svim segmentima društva pa i za slobodu izbora po pitanju vakcinacije dece dajući pri tom niz snažnih argumenata koji su prisutni u praksi zemalja EU.

Šarčević opet preti oduzimanjem dece

Poslušajte retrospektivu skorašnjih događaja kao i gledište globalne anamneze dr Jovane Stojković po pitanju OBAVEZNE VAKCINACIJE u Srbiji i pretnji ministra Šarčevića da će deca onih roditelja koji odbiju vakcinu biti IZMEŠTANA IZ TAKVIH PORODICA. O tome i mnogim drugim pojedinostima u vezi VAKCINA i vakcinacije a ponajviše sa ETIČKOG i PRAVNOG aspekta, dr Jovana Stojković je praktično uputila jedan JAVNI APEL svim ljudima koji imaju svesti, saveti i hrabrosti da se priključe u pokušaju da se u Srbiji odbrane temeljna ljuska prava, a naročito po pitanju medicinskih prava građana. Ovaj poziv ponajviše se odnosi na PRAVNIKE (advokate) koji trenutno najbolje mogu u tome pomoći svim građanima koji imaju hrabrosti da stanu iza svog imena u odbrani sebe i najvažnije, za osnovna prava svoje dece, obzirom da je izuzetno aktuelizovan problem PRETNJI, nametanja, diskriminacije, zastrašivanja, širenja straha i panike, nepotpunih i lažnih vesti kao i pritiska da se građani predaju bez pružanja ikakvog otpora i bez borbe. Ukoliko ste odvažni i rešeni da od svega gore navedenog branite sebe i svoju SVETINJU (dete) javite se UG “Pravo na izbor”, UG „Živim za Srbiju“ ili na stranicu dr Jovane Stojković, da zajedno pokušamo da izborimo to pravo. Sila koja nam preti jeste velika i moćna, ali je ono što se brani SVETINJA! Izbor i krst odluke je uvek i samo na našoj Duši ponaosob. Budite vojnici Istine i Pravde! Priključite se! Do POBEDE!

Pubblicato da Pravo na izbor su Domenica 7 aprile 2019

(Fejsbuk stranica Pravo na izbor)

Check Also

MEL GIBSON ŠOKIRAO SVET: „HOLIVUD JE BOLESTAN, VLADARI IZ SENKE SU MONSTRUMI! JEDU MESO BEBA I PIJU KRV!“

Dečja krv je toliko popularna da praktično funkcioniše kao posebna valuta, otkrio je legendarni glumac …