Home / IZA KULISA / DRAGAŠ IZNEO ŠOKANTNE PODATKE: EVO KAKO FUNKCIONIŠE PLJAČKANJE SRBIJE I ŠTA SE DEŠAVA A KRIJU (VIDEO)

DRAGAŠ IZNEO ŠOKANTNE PODATKE: EVO KAKO FUNKCIONIŠE PLJAČKANJE SRBIJE I ŠTA SE DEŠAVA A KRIJU (VIDEO)

Gost Slavija TV bio je Branko Dragaš, ekonomista i bankar, stručnjak na međunarodnom novou u sferi makroekonomije.

Branko Dragaš je protivnik neoliberalnog  kapitalizma,  koga definiše kao: „multikorporacijski fašizam, koji vodi čovečanstvo u potpunu propast.“

Po mišljenju Dragaša, namera onih koji stoje iza ovog ekonomskog pravca, jeste, da bogatiji budu što bogatiji, a siromašni što siromašniji, potpuna kontrolom nad čitavim društvom, nad celom planetom, kroz poništenje nacionalnih suvereniteta i identiteta. Neoliberalni koncept multikorporacijskog fašizma zasniva se na tome da se unište sve različitosti i da svi postanu debili jedne komercijalne civilizacije.

– Banditska privatizacija, navodno slobodno tržište i veštački kurs su načini uništenja državnih ekonomija. Prema neoliberalnom modelu, dovode se izdajnici na vlast, koji služe strancima s pomenutim ciljem, a zauzvat dobijaju podršku da bespoštedno pljačkaju svoj narod i državu, što je u Srbiji slučaj od 2000. godine pa do danas – objašnjava on.

Dragaš smatra, da je kod srpkih  vlastodržaca mrtva trka oko toga da li su veći izdajnici, lopovi, ili neznalize. Mišljenja je da trenutno na vlasti u Srbiji imamo: „jednog veleizdajnika, potpuno šizovrenog psihopatu, koji vodi zemlju u pogrešnom pravcu… umesto da idemo ka Evro-azijskog uniji, mi sad idemo u potpuno bankrotiranu EU… koji će Srbiju dovesti  u potpuno rasulo.“

Gost iznosi podatak da je trenutna vlast (2012-2019) pokrala svoju država u vrednosti od oko 50 milijardi evra, prethodna (2000-2012) za oko 150 milijardi, a Miloševićeva za oko 104/105 milijardi evra.

„Bogata je uska kvazi elita tajkuna, kriminalaca i političkog ološa, bez obzira koje su boje, da li su kurta ili murta, da li su žuta mafija, ili sada ova, oni su bogati zato što su opljačkali državu.“ Mi smo u problemu zato što je jajarska, poltronska kvazi elita intelektualaca izdala svoj narod, a čast izuzecima koji su na vetrometini. Gost iznosi alarmantnu iformaciju da se 87% PDV puni iz uvoza, a 13% iz domaće proizvodnje, što prema mišljenju Dragaša predstavlja dokaz da je Srbija u potpunom bankrotu.

Ekskluzivno za gledaoce Slavija TV, Branko Dragaš iznosi podatak da se Srbija januara ove godine rekordno zadužila u iznosu od 537 miliona evra. Međutim, takve se činjenice ne mogu čuti na većini medija, jer Srbijom upravlja: „režim veleizdajnički koji sve drži pod kontrolom, koji je zaveo medijski mrak u Srbiji.“

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …