Home / IZA KULISA / DRAMATIČNA PREDVIĐANJA BRITANSKOG VIDOVNJAKA ZA 2019. – NA RUSIJU ĆE PASTI METEOR I TO ĆE BITI ZNAK ZA..

DRAMATIČNA PREDVIĐANJA BRITANSKOG VIDOVNJAKA ZA 2019. – NA RUSIJU ĆE PASTI METEOR I TO ĆE BITI ZNAK ZA..

U svojim predviđanjima za Veliku Britaniju, Ameriku, Evropu kao i za ostale zemlje sveta Hamilton predviđa mnoge turbulencije u političkim, ekološkim, poslovnim i socijalnim sferama.

Britanski vidovnjak Krejg Hamilton, koji je uspešno predvideo Trampovu pobedu i Bregzit, za 2019. godinu je najavio neke uznemirujuće događaje koji će se, kako on tvrdi, dogoditi u svetu.

U svojim predviđanjima za Veliku Britaniju, Ameriku, Evropu kao i za ostale zemlje sveta Hamilton predviđa mnoge turbulencije u političkim, ekološkim, poslovnim i socijalnim sferama. Za Veliku Britaniju Krejg predviđa ostavku Tereze Mej, koja će odmah nakon Bregzita 29. marta biti sklonjena sa funkcije premijera.

Velika Britanija će imati velikih problema zbog Bregzita, jer će se u poslednjem trenutku dogovoriti o izlasku iz Evropske Unije i to zahvaljujući dogovoru sa Nemačkom i Francuskom. Nakon tog datuma biće određenih problema oko trgovine i uvoza lekova, ali sve će se brzo stabilizovati.

Granica sa Irskom ostaće otvorena za nesmetan promet međunarodnih roba i usluga iz Evrope, ali će Irska ipak osigurati svoju granicu i staviti ograničenje. Boris Džonson biće novi premijer Velike Britanije. Ova zemlja uložiće veliki novac za svemirska istraživanja kao i u partnerstvo sa NASA-om. Veliki deo zemlje pretrpeće nezapamćene poplave, posebno na zapadu zemlje. Hamilton predviđa i veliku eksploziju u nekoj fabrici gasa i hemikalija.

Sjedinjene američke države u 2019. godini ući će u sukob sa Rusijom zbog Sirije, a američke trupe biće raspoređene u Izraelu. Predsednik Trump će biti operisan a neko od njegovih članova porodice imaće nesreću u kojoj će jedva izvući živu glavu. Pokušaji za svrgavanje Trampa postojaće i dalje, ali bezuspešno, jer će on dobiti i drugi predsednički mandat.

Tokom godine Amerika će se suočavati sa brojnim seizmičkim aktivnostima, uraganima, poplavama posebno na Floridi i istočnoj obali. Poznati estradni par izvršiće samoubistvo što će šokirati mnoge.

Kada je reč o Evropskoj Uniji, Hamilton predviđa dominaciju desničarskih stranaka i euro-skeptika koji će pobediti na izborima. Zastava EU bi takođe mogla da bude promenjena ili će čak biti zahteva da se u zastave država stavi zvezda koja bi simbolisala Evropsku Uniju i članstvo u istoj.

Angela Merkel će izgubiti na izborima i vrlo brzo daće ostavku. Nemačka automobilska industrija zapašće u krizu zbog problema sa izvozom u Ameriku. Tramp će uvesti veliku carinu na uvoz nemačkih automobila a Kina će potpuno zaustaviti uvoz nemačkih auta.

Nastaviće se migrantska kriza, koja će rezultovati mnogim protestima na ulicama Francuske, Nemačke, Švedske i Austrije. Evropska ekonomija doživeće pad tokom 2019. jer će opasti vrednost evra i dolara a funta će ojačati.

Od svetskih dešavanja za 2019. godinu. Krejg predviđa nemire u Kini zbog recesije i dugova. U Kanadi I Australiji će divljati požari, a Kanbera će biti najviše ugrožena. Rusiju će pogoditi mereorit, a ta vest će biti ispraćena u svim svetskim medijima. Ovaj pad meteora neće izazvati veliku štetu, ali to će da bude znak da treba povesti računa i o takvim dešavanjima kako bi se u budućnosti mogli izbeći slični scenariji.

Kina će od Rusije kupiti ratne brodove i drugu vojnu opremu, što će još više pojačati napetost u južnom kineskom moru. Amerika će pojačati svoje prisustvo u tom području.

Pod pritiskom Rusije, Turska će izaći iz konflikta sa Sirijom, ali neće uspeti da zaštiti svoje granice od naleta novih migranata.

Kim Jong Un daće ostavku na mesto predsednika Severne Koreje nakon dogovora sa Trampom, ali to će izazvati velike proteste i pobunu u zemlji.

Nepal će pretrpeti veliki razorni zemljotres, koji će potpuno razrušiti zemlju.

(Novosti.rs)

Check Also

EGIPATSKA SFINGA NIJE STARA 4,500 GODINA NEGO 75.000 GODINA?!

Misterija oko starosti egiptaske Sfinge traje i dan danas….Ova misteriozna kamena građevina-Sfinga,  još uvek privlači …