Home / IZA KULISA / DŽINOVSKA ZMIJA DUGAČKA 15 METARA PRONAĐENA U SRCU AFRIKE (VIDEO)

DŽINOVSKA ZMIJA DUGAČKA 15 METARA PRONAĐENA U SRCU AFRIKE (VIDEO)

Autor slavnog snimka iz 1959. je belgijski pukovnik Remi Van Lierde, koji je gigantsku zmiju snimio na području tadašnjeg belgijskog Konga, a današnje Demokratske republike Kongo.

Dok su ljudi debelo zašli u istraživanje svemira, postoje brojne stvari na Zemlji koje nam i dalje predstavljaju nepoznanicu. Jedan od takvih misterija je pitanje najveće zmije na svetu, praistorijskog stvorenja koje navodno i dalje postoji, ali se vešto skriva.

Iako prema podacima Ginisove knjige rekorda najveća zabeležena zmija dugačka je tek 7,67 metara (kasnije su ulovljeni i pitoni dužine 15 metara) snimak iz 1959. godine otkriva kako postoje znatno veći gmizavci koji haraju svetom, premda to nikad nije službeno potvrđeno.

Autor slavnog snimka iz 1959. godine je belgijski pukovnik Remi Van Lierde, koji je gigantsku zmiju snimio na području tadašnjeg belgijskog Konga, a današnje Demokratske republike Kongo.

Lierde koji je helikopterom prelazio iznad tog područja uočio je ogromno stvorenje koje je identifikovao kao zmiju, a prema njegovoj pretpostavci veličina tela zmija iznosila je oko 15 metara, prenosi Strange Mysteries.

Prestravljen, ali pre svega zaintrigrian, belgijski ratni heroj odlučio je da se spusti niže helikopterom kako bi iz bliže perspektive fotografisao zmiju.

Ono što se tada navodno dogodilo spada u kategoriju bizarnosti. Zmija se tada uspravila i krenula je da napadne helikopter, pa se ekspedicija uplašeno udaljila.

Čudno je to što i pored snimaka i slika, ali i analize CIA, nije nastavljena potraga za ovim džinovskim stvorenjem.

Check Also

“RUSKI NLO” NAPRAVIO TEŠKU POMETNJU: Može da uništava ciljeve na teritoriji Ukrajine- tuđim projektilima! (VIDEO)

General-major Ratnog vazduhoplovstva Pavlenko ispričao je kako je Su-57 u stanju, da pogađa objekte Oružanih …