Home / IZA KULISA / EPIDEMIOLOG: STOPA SMRTNOSTI OD KORONE “NAJGORA POGREŠNA PROCENA” U LJUDSKOJ ISTORIJI

EPIDEMIOLOG: STOPA SMRTNOSTI OD KORONE “NAJGORA POGREŠNA PROCENA” U LJUDSKOJ ISTORIJI

Dr Ronald B. Braun sa Univerziteta Vaterlo, Kanada, nedavno je izjavio da je stopa smrtnosti od COVID-19 „najgora pogrešna procena u istoriji čovečanstva“.

On trenutno završava svoj drugi doktorat na temu epidemiologije na pomenutom Univerzitetu.

Nedavno je Braun objavio rad pod naslovom „Lekcije iz javnog zdravlja naučene iz pristrasnosti u precenjivanju smrtnosti od koronavirusa“.

O tome OVDE

U radu pruža podatke i informacije koje je prikupio tokom svog istraživanja, uporedio je informativne tekstove Svetske zdravstvene organizacije (WHO) i Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) sa podacima nezavisnih naučnika i svedočenja Kongresa.

On navodi da „rezultati ove kritične procene otkrivaju pristrasnost pri plasiranju informacija i pristrasnost selekcije u precenjivanju smrtnosti od koronavirusa, najverovatnije uzrokovane pogrešnom klasifikacijom stope smrtnosti od gripa kao stepena smrtnosti.“

Dr Braun je naveo da dokumenti CDC-a i WHO-a pokazuju da je stopa smrtnosti od gripa slična koronavirusu, što implicira da je karantin bio besmislen.

Njegov rad postavlja pitanje zašto sezona gripa 2017-2018 u Sjedinjenim Državama „nije dobila istu intenzivnu medijsku pokrivenost kao COVID-19“.

O tome OVDE

Prijavljene stope smrtnosti slučajeva, poput prvobitne zvanične stope od 3,4% Svetske zdravstvene organizacije, izazvale su užas, paniku i histeriju, a takođe su bile besmislene. On ističe da su mediji počeli da se fokusiraju na porast slučajeva koronavirusa, istovremeno zanemarujući smanjenje stope smrtnosti.

Dr Braun nije jedini koji pokreće ovo pitanje, ali čini se da niko zapravo ne zna ove činjenice, jer ih mediji neprestano ignorišu, a koji nam jednostavno predstavljaju jednu perspektivu koja izgleda nije zasnovana na nauci i egzaktnim podacima.

Postavlja se pitanje zašto su se pojedine smrti klasifikovale kao posledica koronavirusa , čak i kada je jasno da koronavirus nije bio uzrok? To je primećeno širom sveta.

O tome OVDE

Brojni svetski lekari i vrhunski stručnjaci u toj oblasti izražavaju zabrinutost u vezi sa merama preduzetim u borbi protiv novog koronavirusa.

Na primer, Majkl Levit, biofizičar i profesor strukturne biologije na Univerzitetu Stanford, nedavno je kritikovao WHO, kao i Fejsbuk zbog cenzurisanja različitih informacija u vezi sa pandemijom.

Zašto ne čujemo ništa o tome? Zašto su naučnici, lekari i stručnjaci strogo cenzurisani zbog deljenja ovih informacija? Zašto se mediji kažnjavaju i demonizuju zbog pisanja o tome?

Da li je uzbunjivač NSA Edvard Snouden u pravu u vezi sa činjenicom da vlade koriste ovu pandemiju kako bi nametale stanovništvu dodatne mere koje nam oduzimaju prava, a sve pod plaštom dobre volje?

Zašto ove mere nisu preduzete za druge respiratorne viruse koji zaraze isto toliko i ubiju isto toliko ljudi, pa i više od Covid-19 svake godine? Ovo su važna pitanja koja treba postaviti i voditi raspravu, posebno kada nam polako oduzimaju pravo čak i da govorimo.

Administratori socijalnih mreža sasvim su jasno stavili do znanja da se sve informacije koje ne potiču od WHO ili saveznih zdravstvenih regulatornih agencija ne bi smele smatrati pouzdanima.

Zašto se deli toliko informacija koje su u potpunosti u suprotnosti sa narativom naših saveznih zdravstvenih regulatornih agencija i organizacija poput WHO?

Da li se trenutno događa bitka za našu percepciju? Da li se manipuliše našom svešću? Zašto ima toliko oprečnih informacija ako je sve kristalno jasno? Zašto se alternativni tretmani, koji su pokazali ogromne uspehe, u potpunosti ignorišu i ismevaju?

Šta se ovde događa i koliku moć imaju vlade kada su u stanju da utišaju glas toliko ljudi? Ne bi li trebalo da ispitujemo informacije otvoreno, transparentno i zajedno?

Da li je novi koronavirus, poput 11. septembra, katalizator za promenu u ljudskoj svesti. Da li se ljudi ‘bude’ kao rezultat onoga što je bilo, što se trenutno dešava i što će se dogoditi u bliskoj budućnosti?

Webtribune.rs

Izvori:

wakingtimes.com/2020/08/31/500-doctors-and-scientists-question-official-covid-19-story-it-is-high-time-that-we-took-this-into-our-own-hands/

humansarefree.com/2020/09/epidemiologist-covid-19-fatality-rate-worst-miscalculation-in-human-history.html

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …