Home / IZA KULISA / FRANCUSKO-SRPSKI AGENT OTKRIVA ŠOKANTAN PLAN ZA BALKAN I SRBIJU: Ovde je haos jer iseljavaju ljude da bi DOVELI JEDAN NOVI NAROD.. (VIDEO)

FRANCUSKO-SRPSKI AGENT OTKRIVA ŠOKANTAN PLAN ZA BALKAN I SRBIJU: Ovde je haos jer iseljavaju ljude da bi DOVELI JEDAN NOVI NAROD.. (VIDEO)

Bivši kontraobaveštajac Jugolsav Petrušić bio je gost internet televiziije “Srpski kolektiv” gde je gotovo četiri sata iznosio šokantne tvrdnje o dešavanjima u predhodnih 20 godina u Srbiji ali i o onome što nas čeka. Petrušić tvrdi da Srbiji sledi ekonomsko blagostanje ali po suviše visokoj ceni.

Petrušić govori da teritoriju zapadnog Balkana veliki centri moći vide kao rezervnu teritoriju za preseljenje stanovništva kada dođe do totalnog rata na Bliskom Istoku. Po Petrušiću, to je bio glavni razlog kriza koji su potresale Balkan predhodnih godina kako bi se stanovništvo Srbije, Bugarske, Bosne i Hrvatske iselilo i oslobodio prostor za dolazak novog stanovnika.

Petrušić kaže da je već 30 posto resursa, poput vode i zemljišta, u stranim rukama i da niko u Srbiji neće moći da se suprotstavi planovima za naseljavanje zapadnog Balkana jer već kontrolišu veliki procenat resursa. Koji narod planiraju da dosele na Balkan saznaćete u Videu.

On objašnjava da će Srbija za uzvrat dobiti ekonomsku pomoć koja će dovesti do blagostanja, ali po cenu promene demografske strukture stanovništva. Prema njegovim rečima iza tog plana ne stoje države već multinacionalne korporacije.

U emisiji Petrušić govori o pozadini ratova na teritoriji Jugoslavije, sukobu na Kosmetu, zločinima i ko je za njih odgovoran, uništavanju dokumentacije koja otkriva istinu itd.

Pogledajte video:

(Pravda)

Check Also

DŽINOVSKA ZMIJA DUGAČKA 15 METARA PRONAĐENA U SRCU AFRIKE (VIDEO)

Autor slavnog snimka iz 1959. je belgijski pukovnik Remi Van Lierde, koji je gigantsku zmiju …