Home / IZA KULISA / FRANCUSKO-SRPSKI AGENT TVRDI DA JE OVAJ AMERIKANAC NAJVEĆI NEPRIJATELJ SRBIJE: Pokazao njegovu sliku u emisiju, a onda izneo šokantne detalje.. (VIDEO)

FRANCUSKO-SRPSKI AGENT TVRDI DA JE OVAJ AMERIKANAC NAJVEĆI NEPRIJATELJ SRBIJE: Pokazao njegovu sliku u emisiju, a onda izneo šokantne detalje.. (VIDEO)

Nekadašnji obaveštajac Jugoslav Petrušić tvrdi da je u ovom trenutku, uz Ramuša Haradinaja, najveći neprijatelj Srbije član Predstavničkog doma SAD Elijot Engel.

Petrušić je u intervjuu za Balkan info pokazao njegovu sliku i optužio ga pogrom nad Srbima na Kosovu i Metohiji, učešće u podmetanju zločina Srbima pa čak i u atentat na Olivera Ivanovića.

Petrušić tvrdi da je Engel glavni promoter i finansijer ideje da Nataša Kadić dobije Nobelovu nagradu.

– On je jedan od najvećih hoštaplera i srbomrzaca koji postoje na svetu. On je sve oblikovao i radio da razni zločini od Srebrenice preko Kosmeta budu podmetnuti Srbima. Sve je radio protiv Srba – tvrdi Petrušić.

Petrušić u emisiji govori na koje načine su Srbima podmetani zločini, ulogama NVO sektora u tim aktivnostima, zaverama velikih koorporacija za zapadni Balkan i drugim aktuelnim temama.

Pogledajte snimak:

Check Also

AMERIKA U ŠOKU: Neka strana sila je na Kubi instalirala džinovski radar koji vidi SAD kao na dlanu! Evo šta se dešava.. (FOTO)

Koja nacija je upravo izgradila gigantsku radarsku kupolu na Kubi koja može da špijunira baze …