Home / IZA KULISA / Kontroverzni arheolog Dr SEMIR OSMANAGIĆ: OVO JE DOKAZ DA JE BOSNA KOLEVKA EVROPSKE CIVILIZACIJE! (VIDEO)

Kontroverzni arheolog Dr SEMIR OSMANAGIĆ: OVO JE DOKAZ DA JE BOSNA KOLEVKA EVROPSKE CIVILIZACIJE! (VIDEO)

Osmanagic-kugla- bosna- piramide
Kontroverzni arheolog Semir Osmanagić koji je nedavno pronašao neobičnu stenu oblika savršene lopte u šumi u blizini Zavidovića, veruje da je to najstarija skulptura napravljena ljudskom rukom tvrdi da je to dokaz da je najstarija evropska civilizacija bila poreklom iz Bosne.

Iako bi lopta jednostavno mogla biti delo prirode Osmanagić, poznat po „otkriću“ bosanskih piramida, kaže da je sfera dokaz nekadašnjeg postojanja neke izgubljene civilizacije koja se služila naprednim tehnologijama pre više od 1.500 godina.

Arheolog je kamenu loptu pronašao u šumi u mestu Podubravlje, a o njegovom otkriću pisao je i britanski Dejli Mejl.

Osmanagić je siguran u svoja otkrića i tvrdi da će jednom, kada završi svoje istraživanje, svet imati dokaze da je u Bosni i Hercegovini u davnoj prošlosti postojala piramida viša i od Velike piramide u Gizi i da će to biti najveće arheološko otkriće još od pronalaska Tutankamonove grobnice.

Arheolog, poznat i kao “bosanski Indijana Džouns”, živi u Ostinu u Teksasu i putuje svetom istražujući drevne lokalitete.

Kaže da je novootkrivena kamena lopta “najteža koju je čovek napravio u istoriji”. Inače, lopta je prečnika između 1,2 i 1,5 metara.

Pogledajte video:

(B92, Daily mail)

Check Also

SNIMAK KINESKOG ROVERA BUDI JEZU: NA TAMNOJ STRANI MESECA NLO BAZA?! (FOTO)

Ukoliko sve bude išlo po planu, svetska javnost uskoro bi trebalo da dobije povratnu informaciju …