Home / IZA KULISA / MISTERIJA „HIBRIDNIH BIĆA“ IZ VREMENA PRE HRISTA: Eksperimenti koje su naučnici sproveli dokazali da lobanje nisu ljudske! (VIDEO)

MISTERIJA „HIBRIDNIH BIĆA“ IZ VREMENA PRE HRISTA: Eksperimenti koje su naučnici sproveli dokazali da lobanje nisu ljudske! (VIDEO)

Brojni antički spisi govorili su o „hibridnim bićima“ u vremenima pre Hrista, a najnovija otkrića u vezi sa izduženim lobanjama koje su pronađene u Peruu pokazala su da one nisu ljudske.

Poslednjih godina, na stotine bizarnih lobanja je otkriveno širom planete. Eksperimenti koje su naučnici sproveli na nekima od njih dokazali su da lobanje nisu ljudskog porekla!

Mnogi ne mogu da prihvate ovo što vide, jer im je to previše. Ali, činjenica je da su brojni antički nalazi govorili o ovim „hibridnim bićima

Prema nekim starim indijanskim spisima, ova bića živela su u Severnoj Americi i pre samih Indijanaca.

 

U Peruu su istraživači otkrili veoma izdužene prastare lobanje, koje na sebi još uvek imaju crvenu kosu. Ove lobanje su mnogo izduženije nego što bi to kod ljudi ikada moglo da bude.

Deformacija lobanje može da promeni njen oblik, ali to ne može da poveća njenu veličinu, smatraju naučnici.

Jedan od glavnih istraživača, Brajan Forster je objasnio da je došao do zaključka da su ova bića ili pripadnici neke do sada neotkrivene vrste ili da su nastali mešanjem ljudske i vanzemaljske DNK.

Pogledajte video:

Check Also

TAJNI DOGOVOR ĐINĐIĆA I DEL PONTE: SUDBINA MILOŠEVIĆA BILA ZAPEČAĆENA GODINU DANA PRE HAPŠENJA!

Ako je verovati bivšoj tužiteljki Haškog tribunala, sudbina Slobodana Milošević zapečaćena je u Luganu skoro …