Home / IZA KULISA / MISTERIJA NLO NA PALUBI AMERIČKOG NOSAČA AVIONA! SNIMAK PODIGAO SVET NA NOGE! (VIDEO)

MISTERIJA NLO NA PALUBI AMERIČKOG NOSAČA AVIONA! SNIMAK PODIGAO SVET NA NOGE! (VIDEO)

Iranski mediji su tvrdili da je objekat sličan NLO snimljen na američkom nosača aviona u Sredozemnom moru.

Prema informativnoj agenciji Tasnim, povezanoj sa IRGC-om, video zapis koji je snimljen iz pilotske kabine borbenog aviona USAF 2018. godine prikazuje „neidentifikovani leteći objekat trouglastog oblika, koji ne izgleda kao avion koji smo ikada ranije videli u vazdušnim snagama“.

U istom članku se spekuliše da bi „NLO“ zapravo mogao biti slika strogo poverljive TR-3 Blek Mante. TR-3 Blek Manta naziv je nadzornog aviona vazduhoplovstva Sjedinjenih Država, za koji se pretpostavlja da je razvijen u okviru tajnog projekta. Rečeno je da je to nadzvučni špijunski stelt avion sa trouglastim dizajnom.

Ipak prilog kanala Histori daje nešto drugačije objašnjenje. Prvo postoji identičan snimak sletanja lovca na američki nosač, na kome se ne vidi i misteriozna letelica. Drugo, na snimku koji se koristi kao dokaz senka NLO pada drugačije nego senke ostalih objekata na palubi, i dok ostali avioni na palubi stoje, objekat malo poskakuje.

Check Also

JEZIVO OTKRIĆE Prof. DIMITRIJEVIĆA: PROROČANSTVO SVETIH OTACA SE ISPUNJAVA- EUFRAT JE PRESUŠIO: EVO ŠTA TO ZNAČI! (VIDEO)

Gost u emisiji „Politikon“ na tv Helmkast autora i voditelja Danila Tvrdišića bio je pravoslavni …