Home / IZA KULISA / NAJVEĆA TAJNA VATIKANA: NA ČELU KATOLIČKE CRKVE I VATIKANA NIJE PAPA! OVAJ ČOVEK ODLUČUJE O SVEMU

NAJVEĆA TAJNA VATIKANA: NA ČELU KATOLIČKE CRKVE I VATIKANA NIJE PAPA! OVAJ ČOVEK ODLUČUJE O SVEMU

Najmanja država na svetu, Vatikan, centar je Katoličke crkve. Osim same pomisli na religiju, mnogo je misterija i skrivenih tajni o Vatikanu.

Na čelu Katoličke crkve i Vatikana je papa, ali iza njegove figure krije se neko drugi. Ljudi često strahuju na sam pomen religije, duhovnosti i zla koje se u tom kontekstu često spominje. Prva asocijacija na to je sotona, đavo koji želi i čini zlo. Pri tome se često zaboravlja na obične ljude koji imaju drugačije namere, ljude koji se često bave okultizmom i raznoraznim obredima.

Šta je to neobično u vezi sa Vatikanom?

Papa je često držao propovedi, a oko njega su se dešavali čudni događaji. Običan čovek bačen je u središte mračne igre u kojoj mu treba neko da mu osvetli istinu. Jezuiti su muška redovnička zajednica, iskvarenih, zlokobnih i nevidljivih ljudi. Neki smatraju da su oni Društvo Isusovaca, dok drugi smatraju da su oni globalna organizacija čiji je jedini cilj pokrenuti novu krizu.

Ko su zapravo Jezuiti:

Abraham Linkoln rekao je: ,,Ovaj rat (tj. Američki građanski rat 1861-1865) nikada ne bi ni počeo da nije bilo velikog uticaja jezuita.”

Semjuel Morze, autor je knjige Strana zavera protiv sloboda SAD-a u kojoj kaže: ,,Jezuiti su tajno društvo, poput masonskog reda, s tim da su oni još gori i još opasniji.”

Edmond Paris napisao je Tajna istorija jezuita: ,,Javnost je skoro potpuno nesvesna uloge Vatikana i njegovih jezuita u započinjanju dva svetska rata. Takvu situaciju delimično možemo objasniti gigantskom finansijskom moći Vatikana, kojom su stekli prevlast u mnogim aspektima, a naročito od vremena poslednjeg rata.”

M . F . Kuzak 1896. napisao je knjigu Crni papa: ,,U krugovima Rimske crkve pouzdano se zna da se izraz ,,Crni papa” oduvek koristio za jezuitskog generala, pošto on nosi crnu odeću, za razliku od pape koji nosi belu. Oni rimokatolici koji ne simpatišu jezuite, a njihov broj nije mali, smatraju da taj Crni papa kontroliše ,,Belog papu” čak i uprkos tome što je ovaj prvi (Crni papa) u obavezi da bar iskaže poslušnost ovom drugom.”

Nemački filozof Fridrih fon Hardenberg rekao je: ,,Nikada u svetskoj istoriji nije postojalo takvo Društvo ( tj. Jezuitski red ). Čak ni drevni rimski Senat nije imao tako jasan plan za vladanje nad svetom.”

Ovo su neke izjave u moru njih. Ipak, velika tajna krije se u samom Vatikanu.

Posmatrajući baziliku sv. Petra možemo primetiti kolonu stubova koji se nastavljaju na ovu baziliku. Stubovi su polukružnog oblika, a prema Vatikanu, simbol stubova jeste da ,,grli” vernike. Ispred se pruža avenija ,,Put mira” koja se nastavlja na ove polukružne stubove, a zajedno formiraju ključ.

Završnu fazu ovog misterioznog ključa predstavlja i takozvani ,,trozubac” od žive ograde koji se formira oko mauzoleja cara Hadrijana, poznatog kao anđeoska tvrđava. Celi ovaj kompleks formira jasan arhitektonski ključ. Smatra se da je glavni cilj jezuita čišćenje sveta, od jeretika.

Šta se tačno krije iza ovoga?

Check Also

NEOBORIV DOKAZ: KINA OBJAVILA SNIMAK VANZEMALJSKE BAZE NA MESECU (VIDEO)

Dr Majkl Sala je ukazao na to da na Mesecu postoji Vojno industrijski vanzemaljski kompleks …