Home / IZA KULISA / NIKOLA ALEKSIĆ- SAOPŠTENJE ZA JAVNOST O PROTEKLOM NEVREMENU U SRBIJI- SATELITSKI SNIMCI POKAZALI DA SE PROTIV SRBIJE VODI NEOBJAVLJENI RAT KLIMATSKIM ORUŽJEM- NA JESEN NAS ČEKA GLAD NEVIĐENIH RAZMERA!

NIKOLA ALEKSIĆ- SAOPŠTENJE ZA JAVNOST O PROTEKLOM NEVREMENU U SRBIJI- SATELITSKI SNIMCI POKAZALI DA SE PROTIV SRBIJE VODI NEOBJAVLJENI RAT KLIMATSKIM ORUŽJEM- NA JESEN NAS ČEKA GLAD NEVIĐENIH RAZMERA!

Proteklo nevreme u Srbiji zabeleženo na brojnim snimcima građana pogođenih područja, više nego jasno ukazuje da se protiv Srbije vodi neobjavljeni rat radiološko-biološko-hemijskom metodom (ABH).
giphyNa Srbiju se svakodnevno sprovodi agresija navedenom metodom što se nedvosmisleno uočava na nebu iznad Srbije u vidu neprekinutih tragova aviona koji zapravo predstavljaju tone i tone hemijskih otrova  koji ostaju iza agresorskih aviona koji javno istovaruju smrt na gradove i sela Srbije, na građane i prirodu Srbije.

Satelitski snimci iznad Srbije nedvosmisleno ukazuju da je nevreme veštački izazvano klimatskim oružjem najveće terorističke države na svetu, koja je okupirala Srbiju, za koju general Leonid Ivašov kaže da može da sprži ili potopi bilo koju državu na svetu (setite se samo Obrenovca pre dve godine).

Danas je na redu Srbija, sutra ceo svet. Na pomolu je novi globalni sukob koji se naziva Trećim svetskim ratom i za koji dobri poznavaoci prilika u svetu kažu da je već započeo.

One građane koji opet sumnjaju u istinu, ili plaćenike koji se podsmevaju našoj brizi za opstanak čovečanstva nazivajući zbilju teorijom zavere, pozivam da dobro pogledaju ostatke ledenih projektila, veličine od lešnika do teniske loptice, posle grada koji je naneo neprocenjivu štetu poljoprivredi i urbanim naseljima. U svakoj ledenoj kugli našli bi plastičnu kuglicu promera do 3mm koja je bila jezgro oko koga se kondenzovala i ledila vodena para iz vazduha.

Građani Valjeva i okoline su sakupili te plastične kuglice i dali na analizu kojom je utvrđeno da je to higroskopna plastika koja privlači vodenu paru koja se kondenzuje i ledi oko nje da bi, zavisno od visine, dobila svoju konačnu veličinu za uništavanje useva i nanošenja štete urbanim naseljima.

Na svu sreću, navedena plastika nije bila radioaktivna, čega su se građani Valjeva pribojavali.

Oružje koje koristi najveća teroristička država na svetu se zove HAARP, po engleskoj skraćenici koja označava pojačivač (akcelerator) elektromagnetnih talasa koji se nalazi na Aljasci u blizini mesta Gekon. Možda bi ti elektromagnetni talasi zaobišli Srbiju da na svakom drugom objektu u gradovima i naseljima nisu postavljene bazne stanice navodne mobilne telefonije, sa kojom imaju najmanje veze, koje predstavljaju prijemne antene HAARP-a.

Dolazi vreme žetve. Poljoprivreda Srbije, bez obzira kakva je, ostala je skoro jedina privredna grana koja koliko toliko puni budžet Srbije. Zato je treba uništiti da bi se Srbija bacila na kolena, a onda neka nam je Bog u pomoći.

Malinari na jugu Srbije su to prvi osetili proteklom agresijom okupatora ABH metodom, sutra će to i ratari u Vojvodini na svojoj koži osetiti.

Najveća tragedija srbskog naroda je u tome da se navedena i opisana agresija sprovodi uz znanje i saglasnost vrhovnog komandanta Vojske Srbije, Vlade i Generalštaba i svih koji čine izdajnički režim Srbije.

Srbija je okupirana izdajom vrhovnog komandanta koji je potpisao kapitulaciju i dao saglasnost za okupaciju Srbije uz saučesništvo Vlade i Generalštaba Vojske Srbije.

Ova izdaja i potpisivanje akta o kapitulaciji i saglasnosti za okupaciju Srbije izvršena je javno, pred očima celokupne javnosti. To znači da je saglasnost za navedeno delo dao Srbski narod u celini.

Sada se Srbski narod našao na otvorenom udaru okupatora koji mu uništavanjem letine pokušava doći glave glađu na jesen. Srbskom narodu preti glad neviđenih razmera.

ZAHTEVAJMO POD HITNO SAVEZ SA RUSIJOM I BELORUSIJOM I PREKID SVAKE SARADNjE SA NATO ALIJANSOM I SVIH AKTIVNOSTI USMERENIH NA ULAZAK SRBIJE U EVROPSKU UNIJU.

ORGANIZUJMO SE KAO NAROD U BORBI ZA SPAS DRŽAVE SRBIJE, ZA SPAS SRBSKOG NARODA I SVIH NACIONALNIH MANjINA I ZAJEDNICA KOJE DRŽAVU SRBIJU SMATRAJU ISTINSKI SVOJOM DRŽAVOM.

POSLE OVIH DEMONSTRACIJA MOĆI U VIDU NEZAPAMĆENOG NEVREMENA I TORNADA U JAGODINI I PANČEVU, SVAKOME BI TREBALO DA BUDE JASNO DA JE JEDINI PUT SRBIJE SAVEZ SA RUSIJOM I BELORUSIJOM!

ZATO

NIKO VIŠE NEMA PRAVO DA ĆUTI

ZATO

ŠTO PRE TREBA SVI JAVNO DA PROGOVORIMO

ZATO

TREBA DA ZAHTEVAMO DA ODMAH SA VLASTI ODU ONI KOJI SU PROTIVUSTAVNIM AKTOM SRBIJU DOVELI U OVAJ POLOŽAJ

ZATO

SE SPREMAJTE ZA POZIV U BEOGRAD, JER SAMO AKO NAS SE SKUPI STOTINE HILjADA, SAMO TADA, VOJSKA I POLICIJA ĆE MORATI POSLUŠATI GLAS NARODA I SVIM PRAVNO DOZVOLjENIM SREDSTVIMA USTATI U ODBRANU SRBIJE.

Samo ime Nikole Aleksića, čoveka koji je jednom već pobedio najveću terorističku organizaciju na svetu i rasterao 30.000 NATO vojnika iz Makedonije, čime je sprečio vojnu okupaciju Srbije ratne 1999. godine, u potpisu poziva će biti dokaz pravovernosti poziva. Ne verujte više niti jednom drugom licu koje će okupator pokušati da nametne pobunjenom narodu lažnim pozivom ili nametanjem na samom protestu da bi nastavio da vlada našim životima i budućnošću Srbije. Garant pobede nad okupatorom, podržan od naroda, vojske i policije, može biti samo čovek koji je bezbroj puta do sada zalagao svoj život i slobodu za spas Srbije!

KAKO RADILI, TAKO NAM BOG POMOGAO!

(Informativna služba patriotskog bloka, facebookreporter)

 

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …