Home / IZA KULISA / NOSTRADAMUS NAJAVIO PROMENU KLIME: DOLAZI DO „SPUŠTANJA“ POLARNE LEDENE KAPE NA SAD, NA BALKANU TROPSKI POJAS! (VIDEO)

NOSTRADAMUS NAJAVIO PROMENU KLIME: DOLAZI DO „SPUŠTANJA“ POLARNE LEDENE KAPE NA SAD, NA BALKANU TROPSKI POJAS! (VIDEO)

Najpoznatije svetsko ime proricanja i vidovnjaštva, francuski proricateljima jevrejskog porekla Nostradamus predvideo je mnoge događaje koji su se odigrali
nostradamus-predvidjanjaBrojna su njegova proročanstva koje je izrekao u zagonetnim stihovima, a oni koji smatraju da je dosad sve pogodio veruju da greške mogu praviti samo tumači njegovih reči. Ono što nas zanima je što nas očekuje od 2015. godine.

Prema nekim tumačenjima Nostradamusovog proročanstva, zagazili smo u 13-godišnji ciklus u kojem odlučuje o sudbini planete i čovečanstva.

Taj ciklus je počeo 2012. godine, a završiće 2025.

Prema nekim proračunima i tumačenjima Nostradamusa, raspad Evropske unije započet će ove, 2015. godine.

Formiraće se grupe od po tri države koje će stvarati svoje celine unutar Unije, što će voditi slabljenju i cepanju EU. Ali istovremeno će se događati nešto mnogo opasnije, jer će se čovek morati boriti s prirodnim silama.

Prema Nostradamusu doći će do pomeranja Zemljinih polova, što će izazvati nova ledena doba na određenim delovima planete.

Sadašnji Severni i Južni pol će se otopiti, ali ne zbog globalnog zagrevanja, već zbog premeštanja polarnih ledenih kapa! U području koje pokrivaju Sjedinjene Države, na sadašnjem 50 stepenu geografske širine formiraće se novi Severni pol, a Južni pol će se naći jugozapadno od Australije.

Svedoci smo da je protekle godine u SAD-u nastupila polarna klima sa temperaturama od -50 i čak -60 stepeni Celzijusovih. Gledali smo slike zaleđenih Nijagarinih vodopada, ali i zaleđenog tropskog voća na, inače, uvek toploj Floridi.

Nostradamus najavljuje potonuće Zemlje u „ambis planetarnog mraka“, zbog pojave nekog asteroida, odnosno planetoida iz svemira. Njega ovaj vidovnjak zove „Mesečev brat“, a asteroid bi mogao doneti jako zahlađenje i novo ledeno doba.

Ukoliko se zaista dogodi pomeranje ledene kape s Arktika na značajni deo SAD, to će značiti i slabljenje geostrateškog položaja te zemlje što može implicirati i novim ratovima. Može se očekivati da najveća svetska vojna sila neće sedeti skrštenih ruku i da će želeti domoći se drugih, toplijih teritorije, a to može dovesti do sukoba širih svetskih razmera, pa i izazvati – Treći svetski rat.

Neki smatraju da bi taj period značio i uništenje Njujorka, grada koji leži na 45 stepeni geografske širine.

„Nebo će goreti na četrdeset pet stepeni. Vatra će novom velikom gradu prići.

Vatrom će unišititi njihov grad,

srce opako i hladno,

krv će se liti,

milosti ni za koga. “

Stihovi se odnose na „novi veliki grad“. Nev Iork je jedan od najvećih gradova na svetu, a i njegov stari i novi naziv sadrže reč „novi“. Najpre se zvao Novi Amsterdam, a potom Novi Jork (Nev Iork). Nev Iork još nosi i „nadimak“ Velika Jabuka, pa time sadrži i reč „veliki“ iz proročanstva.

Nostradamus je predvideo i neočekivane događaje na Bliskom istoku, na koje Zapadne sile nemaju pravi odgovor. Naime, trebalo bi da usledi veliko ujedinjenje muslimana.

„Iz jedne arapske zemlje,

biti će rođen Muhamedov sledbenik,

Ući će u Evropu noseći plavi turban,

Biće teror čovečanstvu,

Nikad većeg horora “

Kako vidimo, na delu je stvaranje Islamske države u koju hrle dobrovoljci iz celog sveta. Da li je „Muhamedov sledbenik“ iz Nostradamusovih stihova Abu Bakr al-Bagdadi, vođa IS? Poznate su njegove namere za prodorom u Evropu, a na meti su i zemlje Balkana.

Znamo i za teror koji IS provodi nad hrišćanskim stanovništvom, pa se stihovi „nikad većeg horora“, savršeno uklapaju. Hoće li se Islamska država proširiti, kao što ima ambicije, ili će biti samo inicijalna „kapsula“ za nešto slično, ostaje nam da vidimo.

Istovremeno će se na planeti dešavati dramatične promene. Desit će se ogromne poplave, „sve će se sliti u jednu reku“. Pratiće ih jaki zemljotresi. Promena polova će izazvati da i Balkan iz kontinentalne klime, pređe u žarki pojas, te će na ovim prostorima temperature biti vrlo visoke.

Prvi razorni zemljotres bi se mogao dogoditi Turskoj, a potom bi naredne, 2016. godine usledio bi i potres na crnogorskom primorju.

Potresi bi nastavili tresti područje evropskog dela Sredozemnog mora, a posebno Italiju i Španiju.

Pogledajte video:

(Vestinet.rs)

 

 

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …