Home / IZA KULISA / OBJAVLJEN NEOBORIV DOKAZ DA MASONI I SATANISTI VLADAJU SVETOM: NAKON OVOGA TEKSTA VIŠE NE MOŽETE REĆI DA SU MASONI „TEORIJA ZAVERE“ (VIDEO)

OBJAVLJEN NEOBORIV DOKAZ DA MASONI I SATANISTI VLADAJU SVETOM: NAKON OVOGA TEKSTA VIŠE NE MOŽETE REĆI DA SU MASONI „TEORIJA ZAVERE“ (VIDEO)

Pred nama su dva izbora: Pokoravanje Antikristu ili krvava pobuna! Franco je vojno potukao masoneriju, komuniste i anarhiste?
katolička-crkva-satanistiU hrvatskoj izdanju akademika E.Čića, člana HAZUD-a, izlazi nova knjiga pod nazivom „Masonerija“ Francisco Franco Bahamondea.

Najavljuje se kao apsolutan dokaz masonske-sotonske vladavine, a koja kroji geopolitičku slagalicu sveta. Ko je autor ove knjige i što hrišćanski čitalac u njoj može pročitati?

Autor knjige „Masonerija“ je od Kat. Crkve poslednji zvanično priznati katolički španski Križar, gen. Francisco Franco Bahamonde (4 decembar 1892. – 20. novembar 1975.), koji je tu knjigu objavio pod pseudonimom Joakim Boor, kao svoje jedino delo te vrste.

Kod nas knjiga se po prvi puta javlja pod punim imenom autora. Izvan toga objavljeni su i njegovi „Govori“, ali knjiga „Masonerija“ bila je dovršenje Francova životnog dela borbe protiv svjetskog satanizma, koji posredstvom masonerije i komunizma (kao izvršnog organa britanske masonerije), te kapitalizma (kao izvršnog organa američke masonerije), ruši katoličku Crkvu, kao predstavnicu hrišćanske kulture i civilizacije.

Hrišćanski čitalac posle ove knjige može dobiti jasnu sliku o razlozima uništenja Zapadne Civilizacije, o počecima širenja perverznog homoseksualizma preko londonskih masonskih loža, kao i načinima subverzivnog delovanja masonerije na nivou savremene politike, Crkve, kulture i medija.

Posle ove knjige niko nema pravo reći da su zavere izmišljotine „teoretičara zavera“: tim zaverama bavila se nekada slobodna Španija i sve to je na jednom mestu, u ovoj knjizi.

U knjizi Masonerija nalazi se dokaz da je Velika Britanija „produžena đavolja država“ preko koje „knez ovoga sveta“ vlada carstvima ovoga sveta „- piše u recenziji. Možete li pobliže se objasniti ova tvrdnja?

Ovom knjigom, koja je dokaz o borbi jedne države protiv zavjernička masonerije, Franco je dokazao da su se Španija Vojska i Španija Obaveštajna služba borile protiv konkretnih zavera protiv Španije i celog hrišćanskog društva, a te je pokrenula masonska Velika Britanija, koja je bila vjekovni konkurent i neprijatelj katolištva i papinstva, Španskog Kraljevstva i širenja katoličkog hrišćanstva putem ulaska u novi svet Latinske Amerike.

Iz knjige se jasno vidi da je masonerija od pravovjernih papa u celosti osuđena kao satanska, a vidi se i način na koji je osvajala Evropu i svet, putem infiltracije svojih ljudi u sva politička i društvena kretanja.

Naučavanja britanske masonerije u celosti su oprečna učenjima Katoličke Crkve i Franco prati moralni pad Engleske s kraljem Henrikom VIII. u KSVI. st., te prikazuje demonski obim doktrine i (ne) morala masonerije u njihovim „Klubovima paklenog ognja“.

Srušivši hrišćanski ustroj društva masonerija je u tzv. demokratiju unela sva ona načela ponašanja i postupanja koje je Crkva oduvek osuđivala te je tzv. demokratsko društvo, u stvari, nametnulo principe ponašanja, odgoja i razmišljanja koji su u svome načelu satanistički.

Uništenjem katoličkog monarhijsko-teokratskog društvenog ustroja celo evropsko društvo nakon 1918. g. Postalo je „aggiornamento“ (prilagođavanje) sotonizmu, te je Britanija, koja je pokrenula rušenje hrišćanskog ustroja društva, kroz sotonizirani odgoj društva mase politički neprimetno pripremila za poklonstvo Antikristu, kojeg najavljuje Sveto Pismo.

Knjiga „Masonerija“ posebna je i jer je, rekli bismo zabranjena u Španiji, naime tamo se neko pobrinuo da ona jednostavno nestane iz španskih biblioteka i književnosti, a i prevedena je samo na 3 jezika, uključujući sada i na naš jezik.

Šta ona još donosi, a da je toliko bilo važno sakriti to od šire javnosti?

Knjiga otkriva da je Španski građanski rat, ustvari, bio agresija britanske masonerije na Španiju i da masonerija prvi puta, nakon bana Jelačića, nije uspela da obori jednu katoličku državu. Sve priče „o jadnoj demokratiji“ koju je napao Franco ruše se na konkretnim istorijskim podacima, uzrocima i posledicama: iz knjige se vidi da je komunizam saradnik masonerije i da se masonerija celo vreme služi tom podlom ideologijom, kako bi ostvarila ciljeve uništenja Katoličke Crkve i starog katoličkog morala i društva.

Knjiga otkriva metoda rada masonerije koje su uvek iste: u ime demokratije volju naroda se izigrava izbornim prevarama, a Franco pokazuje kako je to izgledalo u Meksiku gde je obezglavljeni meksički narod sam spontano dignuo revoluciju protiv masonskih vlasti, zato jer su masoni zabranili služenje sv. Mise i ubijali su sveštenstvo.

To je onaj čuveni rat meksičkih ustaša „Kristerosa“, koji su podigli narodni krstaški ustanak, ne pitajući dozvolu da to urade: na izborima narod Meksika je pobeđivao masoneriju i njene predstavnike, a masonerija je uvek izigravala rezulte izbora, da bi nametnula svoje ljude i svoju protukršćanskim politiku. Franco opisuje niz slučajeva i metoda kojima je masonerija prevarom dolazila na vlast i silom se na vlasti održavala. Komunizam im je bio sredstvo da uspešno zavladaju svetom i unište hrišćansko društvo.

U knjizi se daje uvid u istoriju španskih neprijatelja, a što čitaocu daje impozantan uvid u tajne masonskog naviranja u hrišćanski svet sa ciljem uništenja Božje države a samim time i Božjeg čoveka. Nudi li knjiga i rešenje, kako se rešiti masonskih parazita?

Knjiga nudi dva rješenja: jedno rešenje je posveta celog društva Bogu, a drugo rešenje je podsticaj na spremnost za krstaški rat protiv satanizma, ako stvar nikako drugačije ne može ići. Što se tiče odnosa moje i Frankove knjige, došli smo do istog zaključka, a da ja pri pisanju svojih članaka i sastavljanju svojih knjiga nisam znao za Francovo delo.

Za Francovu „Masoneriju“ saznao sam vrlo kasno, čitajući pre sedam-osam godina delo jednog engleskog masona o Francu, a onda sam godinama tražio tu knjigu, dok je konačno nisam i pronašao. Rad na knjizi trajao je dugo, jer knjiga nije mogla biti objavljena bilo kako. Trebalo je prilagoditi i težak duh Frankovog španskog jezika na duh našeg jezika, i tek nakon mnogo posla knjiga je bila spremna.

Iz Frankove knjige je jasno da je masonerija uspela osvojiti svet i da hrišćanski svet ima samo dva izbora: pokoravanje antihristov društvu, ili krvavu pobunu. Pred nama je put mača, ili put raspeća.

U recenziji se navodi i da Franco u knjizi ruši još jedan bitan mit, koji je masonerija nabacila na isusovce (sveštenički red Katoličke crkve): mit da su isusovci zavjernici i da su oni sami centar i pokretač svih masonskih zločina, a samim time i Katolička crkva? Šta možemo pronaći u knjizi po tom pitanju?

Naime, Franco je dao ceo istorijat urote protiv isusovačkog reda, koji je započeo upravo u Španiji, a zaverenici su u KSVIII. st. bili članovi masonerije u samome vrhu kraljevskog dvora.

U ono vreme španski Kralj nije znao što je to masonerija i nije se snalazio. Najpre je štitio isusovce, a zatim se, ne shvatajući da se radi o spletki, pridružio uroti dvorske masonerije protiv isusovaca koja je procvala širom Evrope.

Knjiga pruža finalne dokaze da je isusovački red napadnut jer je bio širitelj vere i hrišćanske prosvjete. Taj red je bio toliko napadnu, da je jasno kako se masonerija potrudila onamo ubaciti i svoje ljude.

Ali iz knjige je jasno da je isusovački red bio izvor pravovjerja i obnove hrišćanstva u Evropi i da su svi ružni primeri masonerije unutar tog reda naprosto urotnička izuzetak neprijatelja Crkve, a ne pravilo od samog početka, kako bi neprijatelji želeli prikazati.

Katolički španski Križar, gen. Francisco Franco Bahamonde (4 decembar 1892. – 20. novembar 1975.)

Pogledajte video:


(Dnevno)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …