Home / IZA KULISA / OBJAVLJENI TAJNI DOKUMENTI CIA: ISUS JE PREDVIDEO KATAKLIZMU KOJA DOLAZI- OVO ĆE SE DESITI (VIDEO)

OBJAVLJENI TAJNI DOKUMENTI CIA: ISUS JE PREDVIDEO KATAKLIZMU KOJA DOLAZI- OVO ĆE SE DESITI (VIDEO)

Deklasifikovani podaci u arhivama CIA-e uključuju knjigu “Priča o Adamu i Evi” autora Chana Thomasa iz 1966. godine. Čini se da je Tomas bio istraživač NLO-a koji je radio na projektu za američko ratno vazduhoplovstvo.

Tomas pominje da je Zemlja podložna “cikličkim promenama polova” svakih 7.000 godina. Tvrdi da postoje “nulte zone” u Mlečnom putu kroz koje naš Sunčev sistem prolazi svakih nekoliko hiljada godina, što uzrokuje kataklizmičke promene na Zemlji kao što je pomak polova. Te kataklizmičke događaje nagovestili su likovi kroz istoriju, uključujući Isusa. Poslednja kataklizma bila je Noina poplava.

Drugo je otkriće da Isus nije bio prorok Jerusalima nego naučnik koji je živeo u Indiji. Ipak, Isus je predvideo nadolazeću globalnu katastrofu i hteo je pripremiti ljude za poslednja vremena. Tomas tvrdi da je preveo Isusove umiruće reči na kristu, govoreći na indijskom dijalektu: “Ja se onesvešćujem, ja se onesvešćujem, tama me nadvladava”.

I kada je Isus uzašao na nebo, zapravo ga je podiglo “svemirsko vozilo”. Tomas kaže da je priča o Postanku u Starom zavetu zapravo izveštaj o kolapsu prethodne civilizacije, one koja je postojala pre Noina potopa.

Tomasova knjiga izvorno je objavljena 1963. i 1965. – s kopijom koja je ušla u dosijee CIA-e 1966. godine. Zatim je ponovo objavljena do 1993. i od tada nije objavljena. Ali, pune verzije knjige mogu se pronaći na internetu. Internet forumi zavere naišli su na knjigu ove godine, a Google Trends otkriva da je interes za knjigu porastao za 700% u poslednjih 12 meseci.

Zašto bi CIA u početku klasificirala ovaj dokument? U pogovoru Tomas zahvaljuje “svima onima koji su me ismevali, prezirali i rugali mi se, slali me u ludnicu i čak pucali u mene… “Jer kako bih inače bio tako podstaknut tražiti, rešiti, pronaći i izvesti istinu. Dugujem im.”

Sve je to zapanjujuće slično informacijama koje su Corey Goode, David Wilcock i drugi insajderi otkrili o predstojećem “solarnom događaju” koji će se dogoditi u sledećih desetak godina.

Oni tvrde da će energetski događaj podstaći one ljude na Zemlji koji su spremni da se popnu na četvrti nivo svesti i da će uvesti hiljadugodišnje “zlatno doba” na Zemlji. Oni koji su nespremni, vratiće se na treći nivo postojanja negde drugde do svoje sledeće prilike da se uzdignu za otprilike 25.000 godina.

Pogledajte video:

(Dnevno.hr)

Check Also

PETROHEMIJSKI ADITIVI KORISTE SE U POPULARNIM DEČIJIM BOMBONAMA- EVO KAKVE POSLEDICE IZAZIVAJU

Kada bi imali izbora, koliko roditelja bi stavilo petro-hemikalije u hranu svoje dece? Verovatno nijedan. …