Home / IZA KULISA / OTAC TADEJ O ŽIGU ZVERI: NASTAĆE NEVIĐENI HAOS IZ KOJEG ĆE IZRONITI ANTIHRIST DA „SPASE“ SVET (VIDEO)

OTAC TADEJ O ŽIGU ZVERI: NASTAĆE NEVIĐENI HAOS IZ KOJEG ĆE IZRONITI ANTIHRIST DA „SPASE“ SVET (VIDEO)

Otac Tadej govori o Žigu Zveri koji će nam biti nametnut, čim prestane korišćenje novca.

Na pitanje kako ćemo biti čipovani, on tvrdi da će deca primiti Žig čim se rode, te da roditelji moraju paziti na to, jer oni imaju vlast da decu predaju Bogu ili satani.

Dok je novac u prometu, moći će da se živi , ali sada vidimo ove kompjutere, oni će da zavladaju svetom kaže Otac Tadej.

Deca sada u osnovnoj školi uče da rade na kompjuterima, tako da će sve biti kompjuterizovano i neće biti novca u upotrebi.

To će za posledicu imati razaranje privreda svih država, jer je novac za privredu, isto što i krv za čoveka. To će stvoriti neviđeni haos.

Iz tog haosa izroniće Antihrist da spase svet.

Kad budete čuli da je počela ekonomska kriza u celom svetu, znajte da je njegov dolazak blizu kaže Otac Tadej.

On tvrdi da se uveliko spremaju sredstva, koja će pomoći ostvarenju Antihristove vladavine.Otac Tadej navodi citat o Zveri iz Apokalipse Svetog Jovana i kaže da je već stvoren džinovski kompjuter (na nekoliko spratova) u Belgiji i zove se Zver.

Njegova moć je ogromna i to je jedna od Zveri iz Apokalipse. Isti takav kompjuter postoji i u Americi (Otac Tadej kaže da i lični brojevi iz naših ličnih karata imaju poreklo i vode se u tom kompjuteru).

„Pečaćenje“ će se vršiti nevidljivim laserskim zracima. Taj žig će biti nevidljiv za ljudsko oko ali će biti vidljiv za kompjuterske i laserske zrake.

U prodavnicama će se preko zraka očitati koliko neko ima para na računu i odmah će mu se skinuti iznos u vrednosti robe, koju je kupio.

Sve transakcije će se obavljati bez novca kaže Otac Tadej.

Pogledajte video:

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …